efta22
Fanka BB :)
Wróciłam z zakupów. To nie do wiary, że zakupy stały sie dla mnie przykrym obowiazkiem. Nie mam siły... Dzis czuje jakby mi ktos przywiazal wielki ciezki kamien do brzucha, ktory ciągnie mnie w dół... Brzuch sie stawia dzis jakoś często... I jakos tak kłuje mnie tam na dole- w szyjce... Któraś tak ma???
Ja mam kłucia na dole,chociaż ciężko stwierdzić czy to akurat w szyjce, bo kłuje mnie przy ruchach maleństwa i to czasem wyżej czasem niżej. Gin stwierdził ,że to normalne i teraz przy coraz większym dziecku te odczucia bólowe będą coraz bardziej dokuczliwe i bolesne.
Główka nie uciska na szyjkę u mnie ,bo po USG stwierdził,że jest balotująca i to dobrze na tym etapie ,więc faktycznie to musi być wina ruchów i Jego duzej głowy
Ja też dzisiaj wizytuję. Zobaczymy, czy się dziecko odwróciło główką w dół. Położna daje Mu dwa tygodnie. Jeżeli przez ten czas się nie odwróci mam się zapisywać na CC
Proszę o kciukasy![]()
Trzymam kciuki
Momentu obrotu nie czułam bo jego przeciąganie jest już bolesne ,więc pewnie nie robiło to różnicy ,bądź zrobił to w nocy.
Bosh zaraz mi rozwali żebro