reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Patrze sobie na kartę ciąży a tam HBs z końca listopada. Robione było wtedy kiedy HIV i inne takie. Myślę,że gdyby szpital miał mi nie przyjąć tego badania to nie pisałby daty. Poza tym ufam temu lekarzowi,więc ok. Najwyżej popytam o to na wizycie.

A ja dzis produkuje pierozki na stan poporodowy[emoji6]
1493199723-aaaaaa.jpeg

Super pomysl. Tez chetniw bym jakies zapasy porobila, tylko niebardzo mam pomysl[emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie pamiętam dokładnie, ale gbs chyba po 36 tygodniu? Czy nawet 38

74703e3kkwoaumma.png
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi [emoji6] wnioskuję z nich ze dobrze zrobilam robiąc hbs prywatnie, bo u mnie juz sie zaczął 36 tydzień [emoji1][emoji44] a ten gbs to z wymazu? Tak? To pewnie zrobi mi w piątek ( jak mu przypomnę [emoji12]) bo wtedy mam wizytę [emoji4]
A ja dzis produkuje pierozki na stan poporodowy[emoji6]
1493199723-aaaaaa.jpeg

Kurcze tez o tym myślałam ale niestety na mysleniu sie skończyło [emoji1] u mnie brak weny [emoji20] jakbyś zrobiła za duzo to przytule nadwyżkę [emoji4] aha tylko juz zamrożone poproszę [emoji39]

16udskjopmtfyunf.png

GBS to właśnie ten wymaz. Ja będę mieć robiony u mojego gina w gabinecie. Przypomnij swojemu lekarzowi w takim razie,jeśli nic nie wspominał

Pogoda paskudna. A ja mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia na mieście. O której wizytujesz? Ja dopiero o 20 :(

Ja już po wizycie. byłam po 9. Wszystko dobrze ze mną i małą. Mała waży 1860g, jak będzie tak dalej rosła, to te 3,5 kg spokojnie osiągnie. U mnie szyjka długa i zamknięta, ponad 4 cm. Mam zielone światło na jazdę na rowerze, tylko oczywiście w ramach rekreacji, a nie nadmiernego wysiłku. Jak tylko zrobi się ciepło szykuję rower :-D

Ja dzis o 17'30 mam wizytę.. ależ jestem ciekawa ile moje myszka waży [emoji4][emoji4][emoji4]

Kornelka zakochana w siostrzyczce. ...oby tak jej zostało [emoji23] i dzis jak wyszłam z przedszkola to wpadlam w taka ,,zadume,, cudowne jest to jak moja córka rozmawia z siostrą w brzuchu ,jak żegna sie ze mna i Rozalka przed wejsciem do sali w przedszolu ,jak wita sie w ten sam sposób...cudownie tak patrzeć jak ta moja ,,dorosła,, córka cieszy sie że bedzie miala rodzenstwo. W takich chwilach cieszymy.sie że podielismy decyzję o drugim dziecku [emoji4][emoji4][emoji4] alboo Kornelki mina i błysk szczescia i takiego szoku w oku jak Rozalka wierci sie a Ona ja czuje i widzi te ruchy.....matulu jakie to cudowne uczucie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji4][emoji4]

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące[emoji110]
Mialam iść na miasto załatwić kilka rzeczy, ale chyba przełoże to na jutro- może bedzie lepsza pogoda bo teraz za oknem leje i leje i nie zapowiada sie by mialo przestać. Obiadek mam z wczoraj więc chyba wezme sie wkoncu za prasowanie bo juz druga suszarka wyschla i nie bardzo mam to gdzie klasc. A tak to moze ogarne wloncu komode dla Syna. [emoji4]
Wczoraj brzuch tak mi twardnial, ze juz zastanawiałam sie czy nie wszczynać jakiegoś alarmu ale po duzej dawce magnezu i nospie przeszło.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Do góry