G
goszczaca
Gość
To na piątek przypada?Aż 3 dnizastanawiam się czy 10 dp inseminacji to nie za wcześnie na bete, no ale lakarz kazał to idę
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To na piątek przypada?Aż 3 dnizastanawiam się czy 10 dp inseminacji to nie za wcześnie na bete, no ale lakarz kazał to idę
![]()
TakTo na piątek przypada?![]()
No to bede trzymala kciuki, zeby beta ładnie wyszła
Mam taką nadzieję!! Nam obu ładnie wyjdzieNo to bede trzymala kciuki, zeby beta ładnie wyszłaa na pewno wyjdzie
![]()
Przeziębiona? Najważniejsze żeby nie mieć gorączki!!!Co do objawów to mam pełniejsze piersi i sutki pobolewają. Odczuwam permanentne zmęczenie :-) dodatkowo jestem przeziebiona :-(
Ja nie mam zielonego pojęciaMam pytanie techniczne!
Widzę, że u góry jest już utworzony wątek Styczniowe mamy 2018. Czy ktoś wie jak przenieść nasz temat tam?
Przeziębiona? Najważniejsze żeby nie mieć gorączki!!!
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To kamień spadł mi z serca. Moja poprzednia ciąża zakończyła się prawdopodobnie dlatego że miałam bardzo wysoka gorączkę! Więc się zmartwiłam Tobą. Na katar woda morska zapytaj w apteceByłam wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu. przebadał mnie i powiedział ze nic poważnego, ale ze mam posiedzieć w domu i nie wychodzić tak więc siedzę, a właściwie leżę cały czas. goraczki nie miałam tylko katar mnie bardzo męczył. lekarz mi powiedział ze stan gorączkowo to nie ma jeszcze problemu gorzej jakbym miała już 38 stopni.
Swoją drogą to pogoda niestety nie sprzyja... a to już koniec kwietnia ...