reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć, ale naprodukowałyście! Tylko jeden dzień mnie nie było :)

Muszę się pochwalić - wygrałam w konkursie BB Brzuszki!!!! Dostanę bon zniżkowy do Happy Mum na sukienkę :D A nie sądziłam, że coś się uda, bo nie przesyłałam nikomu linka do głosowania ;) Jupi!
Gratulacje [emoji3] noo też wygrałam bon na 100 zł na ubrania do sklepu cool mama. Weszłam na stronę zobaczyć co ciekawego, a tam ubrania się zaczynają od 130 zł [emoji23] wygrałam nagrodę, i sobie jeszcze muszę do niej dopłacić...zezowate szczęście [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Mi jak narazie czas bedzo szybko leci . Aż czasami.nie wieżę że tak szybko ciąża mi mija, dopiero co test robilam a tu juz zaraz trzeba bedzie rodzic :D , praca swoje zrobila ,że ten czas szybciej leci....tylko co będzie teraz jak w domu bede siedziała [emoji33] zanudze się [emoji23]

5djylbetecfse5n6.png

Mi jak narazie czas bedzo szybko leci . Aż czasami.nie wieżę że tak szybko ciąża mi mija, dopiero co test robilam a tu juz zaraz trzeba bedzie rodzic :D , praca swoje zrobila ,że ten czas szybciej leci....tylko co będzie teraz jak w domu bede siedziała [emoji33] zanudze się [emoji23]

5djylbetecfse5n6.png
Mi właśnie też dzięki pracy szybko leci a co to będzie w domu...

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe u mnie jesli chodzi o pierogi nie ma nigdy nadwyzek..wszystko wciagna [emoji23] teraz tyle problem ze musze szukac maki orkiszowej tortowej by mogla starsza corka wcinac a to czasem naprawde trudno dostac...w wieksci jak juz jest to chlebowa..

Przerobilam 1.5kg maki..ruskie juz w woreczkach a ze serkiem i skorka pomaranczy dzis na obiadek [emoji4]

Mysle, ze jeszcze jedna ture zrobie jak zdaze i to za pare dni jak zapomne ile sie dzis orobilam przy tym sama [emoji23]

Podziwiam! Obrotna Pani domu :p

U mnie też deszczowo ale w zasadzie mi to rybka. Noc mialam kiepska bo brzuch mi się stawiał i co chwila się budzilam. Nie mam ochoty nigdzie iść, nie mam ochoty nic jeść bo jakoś mi niedobrze. Generalnie dzisiaj leżę i wegetuje.

O to to. Czuje sie bardzo podobnie ale musze sie zmobilizować i poprasowac.
A jeść tez mi sie nie chce. Wogole to od pewnego czasu nie ma chyba takiej rzeczy, która bym zjadla z wielkim apetytem. Wszystko jest jakies takie mdłe...
Dobra. Łapie sie za żelazko. Za chwile utone w rzeczach do prasowania a przecież nie tylko Dzidzius ma ubranka. [emoji10]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Gratuluję dobrych informacji :-)

An, mój wcześniak z niską masa urodzeniowa, ani razu się nie włączył. Kuzynka dziecko donosila i bezdech miało 4 razy, pierwszy raz dobrze ze zauważyli i kupili monitor.

Dlatego to jak z innymi urządzeniami,każda sama musi zdecydować,czy kupować :)

reklama
Do góry