reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Anett, super że masz plan!!
Dobrze, że myślisz wielotorowo i bierzesz różne opcje pod uwagę :)

Annemarie przygotowała niesamowicie dużo informacji na temat ivf. Jeszcze nie zdążyłam przez nie przebrnąć, ale każdą z was osobno zapraszam do zapoznania się z tym niesamowicie szerokim kompendium wiedzy.
Link do: Slownik in vitro
Trzeba się dodać do grupy :)
Nie trzeba,grupa jest otwarta dla wszystkich:):biggrin2::)

reklama
Dziewczyny - cały dzień przeryczałam po nieudanym transferze.
Ale układam już plan!!!!!
Dziewczyny kojarzę że jest tu kilka z Was w moim wieku ( 38 LAt ).
Dajcie proszę znak nt. sposobów na zwiększenie ilości pęcherzyków? Pisałyście o białku dla sportowców? To jest specyfik w proszku? Gdzie to kupić?? ile tego przyjmujecie?

Dodatkowo mam pytanie odnośnie badań genetycznych?Które warto zrobić? Ja jestem po poronieniu, 3 nieudanych iui i jednym nieudanym ivf. Czuję ze powinnam sprawdzić genetykę.

Któraś z Was też pisała o terapii u psychologa.uważacie że warto się zapisać? Czuję też ze blokadę po poronieniu mogę mieć.
Z góry dzieki za odpowiedzi!!!

Super kochana że sie nie poddajesz. Ja bralam takie witaminy na moje niskie amh : DHEH 50MG dziennie, koenzym Q10, L-karnityna 2000MG dziennie, Wapń +wit D3 2000-4000 dziennie, magnez. Moje badania genetyczne to CFTR, PROAKCELERYNA, PROTROMBINA, MTHFR. Mąż mial genetyczne: AZF, CFTR.

Dziewczyny, jutro zaczynam stymulację!! @ przyszła dzisiaj zamiast jutro.
Pytanie - czy Menopur wstrzykiwać rano czy wieczorem??
Wizytę miałam mieć w 5dc (4.05) a teraz jak się @ przesunęła to będzie to 6dc. Czy to zle bardzo?

Wpisywałam się na kompie do pliku ale coś się musiało nie zapisać.. 4.05. Mam wizytę w trakcie stymulacji.
10.05 przewidywana punkcja.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wizytę miałam mieć w 5dc (4.05) a teraz jak się @ przesunęła to będzie to 6dc. Czy to zle bardzo?

Wpisywałam się na kompie do pliku ale coś się musiało nie zapisać.. 4.05. Mam wizytę w trakcie stymulacji.

Znalazłam na rozpisce ze rano mam brać Menopur.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to do dzieła [emoji4] niech stymulacja przyniesie dużo jajeczek. Ja menopur bralam o 17 po pracy i kąpieli [emoji4] i o stalej porze.

reklama
Do góry