reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no my mamy przerwe w staraniach o dziewuszke..chwilowo przymusowo,bo mężulo wyjachal do niedzieli. Wczoraj robilam test owu (w koncu przyszly) no i (na szczescie) jedna krecha. Uff..ciezko by bylo gdyby okazalo sie ze akurat jak męzula brak to zbliza sie owu. na razie testy bede robic co dwa dni (do niedzieli)Pewnie jeszcze w ogole za wczesnie-ale z moimi cyklami to nigdy nic nie wiadomo.

Brzmi sensownie Kasiu :tak::tak::tak: Dobrze, ze mąz wraca w niedziele, bo w tych dniach bedzie chyba najbardziej płodnie :cool2:

Mi sie cos wydaje, ze dzis jest moj dzien a maz dopiero rano wroci. A potem i tak nic z tego , bo z synem na plac zabaw idziemy.:no:

Beatka nie rezygnuj przez jakiś plac zabaw!!! Moze jak dziecie bedzie mialo drzemkę. Kochana dla chcącego nic trudnego!! Zmień plan dnia, to ważniejsze :tak::tak::tak:

reklama
NiaNiatemperaturka wygląda BARDZO BARDZO obiecująco..Ciiii..nie zapeszać..ale,wyprobuj te testy owulacyjne co?
Oj, mój mężulo daleko...oby tylko udało się "wycelować"akurat po jego przyjeździe.
Co ja mówię, oczywiscie ze przyjedzie i wycelujemy na siostrzyczkę dla synka, bo bardzo juz sie domaga rodzenstwa (pieknie sie bawi z dziewczynkami,zaczepia je)
Oj,gdyby to wszystko byloby takie proste..no ale co kilka głów (i to forum) to nie jedna,wiec moze wspolnymi siłami.. (teoretycznymi rzecz jasna)

NiaNiatemperaturka wygląda BARDZO BARDZO obiecująco..Ciiii..nie zapeszać..ale,wyprobuj te testy owulacyjne co?
Oj, mój mężulo daleko...oby tylko udało się "wycelować"akurat po jego przyjeździe.
Co ja mówię, oczywiscie ze przyjedzie i wycelujemy na siostrzyczkę dla synka, bo bardzo juz sie domaga rodzenstwa (pieknie sie bawi z dziewczynkami,zaczepia je)
Oj,gdyby to wszystko byloby takie proste..no ale co kilka głów (i to forum) to nie jedna,wiec moze wspolnymi siłami.. (teoretycznymi rzecz jasna)

Kasiu podziwiam Cię. Kiedy Maks miał 10 m-cy drugie dzieciątko było ostatnią sprawą o której mysląłam :cool2:
Trzymam kciuki na wycelowanie:-)
Niech żyją testy owulacyjne!!!:tak:

PS. Chyba jednak poczekam do niedzieli na test ciazowy;-)

Wczoraj późnym wieczorkiem było przytulanie, ale prawdę powiedziawszy moja krecha niestety nie była za mocna :no:. A tu już zaraz powinna byc owu. Sama nie wiem co o tym myśleć. Może będę mieć cykl bez owulacyjny :wściekła/y:? Sprawdzę jeszcze dzisiaj i jutro testy, ajk nie wyjdą pomyślnie, to klapa w tym miesiącu:sorry:.
NiaNia twoja tem wygląda przepięknie. Może jednak ci się udało :-D !

Wczoraj późnym wieczorkiem było przytulanie, ale prawdę powiedziawszy moja krecha niestety nie była za mocna :no:. A tu już zaraz powinna byc owu. Sama nie wiem co o tym myśleć. Może będę mieć cykl bez owulacyjny :wściekła/y:? Sprawdzę jeszcze dzisiaj i jutro testy, ajk nie wyjdą pomyślnie, to klapa w tym miesiącu:sorry:.
NiaNia twoja tem wygląda przepięknie. Może jednak ci się udało :-D !

Dorotka nie łam sie kochana, być moze nic straconego:tak: A dziś test robiłaś ?

Bo u mnie było tak ; akcja była z soboty na niedziele o 4 rano:zawstydzona/y:, a kreska mocna pokazała sie dopiero w poniedziałek o 8.30 rano. Wiec tez nie tak odrazu. Rób testy dalej i sie nie poddawaj. Zrób go jezscze dziś, jesli kreska bedzie słaba - wstrzymajcie sie dziś, niech nasienie się wzmocni.

Owulacja wystepuje 12-14 dni przed kolejna miesiączką :tak: Wiec jesli załozysz, ze masz cykl 32 dni to owu moze być 20-tego. Wiec dwie kreski bedziesz miała dopiero za dwa dni :tak:
Nie poddawaj się! ja tez się łamalam i wytrzymałam tylko dzięki Eni - ona podtrzymywała mnie na duchu:tak:

Była u gina i ten stwierdził że nie ma pęcherzyka czyli albo juz pękł albo nie było owu a testy pokazywały owulację, więc sama już nie wim o co chodzi :dry:

Brzmi sensownie Kasiu :tak::tak::tak: Dobrze, ze mąz wraca w niedziele, bo w tych dniach bedzie chyba najbardziej płodnie :cool2:

Beatka nie rezygnuj przez jakiś plac zabaw!!! Moze jak dziecie bedzie mialo drzemkę. Kochana dla chcącego nic trudnego!! Zmień plan dnia, to ważniejsze :tak::tak::tak:
Oskar ma 6 lat, wiec w dzien nie spi, a sam jeszcze na plac zabaw nie chodzi. Moze do wieczorka poczekamy i cos wyjdzie.:blink:

reklama
Do góry