• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Gratulacje!!! Kolejny "czerwcowy" maluszek już po drugiej stronie brzucha :) dużo zdrówka życzę!

Nie śpię od godziny, masakra jakaś - dzisiaj akurat nie musimy się zrywać skoro świt, to ja nie mogę spać :/ będę nieprzytomna w tym szpitalu dzisiaj :/

74703e3kkwoaumma.png

Ja dzisiaj wizytuje proszę o kciuki mamuśki bo to pierwszy miesiąc na diecie cukrzycowej i mam nadzieję że u Małego z waga, lozyskiem i wodami wszystko będzie dobrze

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Ja tez dzis wizytuje..tylko kolo 15[emoji6]

Mam stresa przed waga bo ta polozna tak patrzy jak sie cos przytyje jakbym jej psa uprowadzila[emoji32]
Dzis moze sie dowiem konkretny termin cc - chcialabym..

Ja w czwartek wizytuje, dzisiaj jadę na badania i też boję się wagi [emoji33] moja położna co wizyte reaguje z coraz większą ekscytacją [emoji23] Nawet nie wiem czego się spodziewać bo żeby się nie dolować nie staje na wagę, wiem że dużo jem ale co zrobię jak głodna jestem [emoji17]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry