reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

reklama
Maziajka droższe są na grota Roweckiego brafitting chyba to się nazywa, a ten drugi to na tyskich halach targowych dziewczyna ostatnio otwarla od strony szkoły, dokładnie mogę jutro sprawdzić nr jaki tam jest :) ma ładne i wybór tez ma a może też zamówić inny kolor czy coś bo mi mówiła a jak się później nie spodoba to nie trzeba kupować :)

Misia fajnie to upolowalas :) ile Ty za wodę zapłacisz! Haha ;D

Ja zamówiłam kocyk Zygzak bezowy[emoji16] i przewijak na komode bo na samym drewnie to słabo:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mega zakupy dziewczyny. Inspiruje sie Wami! [emoji4][emoji4]
Aga_k_m - dzieki

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella dziekuje jak kupisz daj znav jaka cena.

Alex a jak rozmiarowka?
Z tego co wyczytałam to 75C to 34C, a 80C to 36C, tam na tych stronach są tabele żeby dobrać swój rozm..Może na próbę zamówię jeden..

Z aliexpress zamówiłam kocyk o- pieluszko- otulacz 70%bambus i 30% bawełna..cena była dość atrakcyjna..zobaczymy co przyjdzie..Opinie kupujacych bardzo pozytywne.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia to rozumiem :D

A dziewczyny jak już kupiłam proszek i czytałam że dobrze jest plukac 2 razy itd.. A płyn do płukania też dac? Ż tej samej firmy? Bo płynu oczywiście nie zamowilam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny super zakupy. Jak ja wam zazdroszczę tych prawie gotowych wyprawek. ...Ja mam jeszcze spore braki. Koleżanka w sobotę obiecała mi jakieś rożki, pościel i podobno ma nam oddać łóżeczko które jej pożyczyliśmy, ale nie wiem czy da i w jakim stanie, więc czekam.
Biustonosze mam dwa miękkie takie zwykłe na noc i 2 kupiłam ostatnio usztywnione w Lidlu jeden z za dużą miseczką (celowo na początkowy nawał)

Do góry