Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biedna kotka...juz jej wspolczuje.....ale te baby maja przesrane....Ale mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ze porod pośladkowyAle mi humor poprawiłyście buhaha [emoji23][emoji23][emoji23] ale fakt mogłam dodać ale kotka właśnie miała parte i byłam w stresie a do tego mały szedł nogami
Ciacho raz jeszcze gratulacje!!!! Cudnie sie czyta taki opis porodu!!! Mały szybko nadrobi kilogramy i lada dzien będziecie w domu!! Swietnie że twój mąż mogl byc przy cc. Jakby była taka możliwość w pl to zapłaciłabym wszystkie pieniądze! Miałam kilka zabiegów w takim znieczuleniu, ale zawsze wcześniej dostawałam "głupiego Jasia" wiec był luuuuuz. A przy ostatnim cięciu lekarka wykluła sie w kręgosłup za 5 razem [emoji33][emoji33] taka byłam spięta, że sie nie dało. Tyle że w miałam bardzo fajną pielęgniarkę anestezjologiczną, cały zabieg ze mną rozmawiała i nawet głaskała po policzku [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pokażę jak wyschną bo jesteśmy w trakcie [emoji16] a poród pośladkowy to ja szpecem jestem u kotów ale ciśnienie z 200 [emoji41]
Ze porod pośladkowy??? Do cięcia jak nic
dzielne stworzonko
![]()
![]()