sunnyday
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
Anulka no nie wierzę.
To ta pełnia jak nic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
Kciuki oczywiście zacisniete. Ty już 37 tydz Masz możesz śmiało rodzićDziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
Ja jeszcze nie panikuje. Ba cbyba jeszcze nawet skurczy przepowiadajacych nie mialam... bo czasem mnie zaboli jak na okres ale to jest tyle co nic... wiec luzikcoś w tym jest , ja mam jeszcze teoretycznie 29 dni a już dziś w panice zaczęłam przeglądać moja torbę do szpitala i wyliczałam czy aby wszystko mam, bo przecież mogę lada dzień się wypakować, bo jak inne już po to może ja następna![]()
Będzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki [emoji6] poszedl mi czop, lecą wody - szykuję się i jadę [emoji6] skurczy nie mam [emoji45] zobaczymy co z tego wyniknie
![]()
ja tez nie mam skurczy ,ale z porodem nigdy się nie przewidzi dokładnie ani dnia ani godziny , chyba ze planowane ccJa jeszcze nie panikuje. Ba cbyba jeszcze nawet skurczy przepowiadajacych nie mialam... bo czasem mnie zaboli jak na okres ale to jest tyle co nic... wiec luzik![]()