reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja mam bilet z "Dziecka"... Martyna chodź, będzie fajnie :) ja tam nie wierzę że młody da mi pooglądać film, ale beczka będzie niezła :) idę z ciekawości, zobaczyć jak to jest,no nie mówiąc o ttym, że w kinie to nie byłam lata...

reklama
hEJ Kochane!
Dziękuję za pamięć i za życzenia!
Ja oczywiście nadal chętna na kino. Musimy się konkretnie umówić - jutro pod Multikinem (to koło Opery Bałtyckiej??) tylko o której 11:30 będzie dobrze???,
Ja tez mam bilet z Dziecka, tylko musze poszukać gazetę, bo nie wiem gdzie ją wrzuciłam. Czy ktoś wie co grają????

Ciekawe czy uda nam się zobaczyć film, ale może być wesołe no i całkiem nowe doświadczenie dla naszych maluszków.

Pozdrawiam serdecznie

Ewka, ja będę :)
no i spytam prosto z mostu: masz miejsce w aucie na dodatkowy fotelik + os. towarzysząca??? bo troche mi się nie chce drałować...no i przejeżdżasz obok przymorza...  a jeśli nie masz to spoko, jakoś dojdę  ;D

zaraz zobaczę co grają...

Broken Flowers

produkcja: USA gatunek: Dramat/ Komedia
data premiery: 2005-09-16 (Polska) , 2005-05-17 (Świat)
od lat: 15 czas trwania: 105 dyst.: Best Film

Dona Johnstona, mężczyznę stroniącego od wszelkich trwałych związków, rzuca jego ostatnia narzeczona. W tym samym czasie Don otrzymuje tajemniczy różowy list, w którym anonimowy donosiciel informuje go, że ma syna, który chciałby się z nim spotkać. Don postanawia odwiedzić swoje byłe kochanki i sprawdzić, która z nich pomoże mu rozwiązać zagadkę tajemniczego listu.

Bill Murray (I): Don Johnston
Jeffrey Wright (I): Winston
Julie Delpy: Sherry
Sharon Stone (I): Laura
Jessica Lange: Carmen
Tilda Swinton: Penny
Heather Simms: Mona
Matthew McAuley: Facet w SUV
Brian F. McPeck: Facet w SUV
Frances Conroy: Dora
Ryan Donowho: Młody mężczyzna w autobusie
Homer Murray: Dzieciak w samochodzie
Nicole Abisinio: Dziewczyna w autobusie
Larry Fessenden: Will
Jennifer Rapp: Dziewczyna w autobusie
Dared Wright: Właściciel królika
Saul Holland: Dziecko Winstona i Mony
Chris Bauer (I): Dan
Alexis Dziena: Lolita
Niles Lee Wilson: Dziecko Winstona i Mony
Suzanne Hevner: Pani Dorston
Zakira Holland: Dziecko Winstona i Mony
Pell James: Sun Green
Korka Fall: Dziecko Winstona i Mony
Jarry Fall: Dziecko Winstona i Mony
Christopher McDonald (I): Ron
Meredith Patterson: Stewardessa
Brea Frazier: Rita
Mark Webber (II): Dzieciak
Chloë Sevigny: Asystentka Carmen

Witam :-)

Bardzo jestem ciekawa jak Wam sie spodoba w kinie. Tez bym sie chetnie wybrala, ale chyba jeszcze troche na nas za wczesnie. Jak myslicie, od kiedy mozna sie wybrac z dzidzią na taki seans? Pogoda ostatnio taka fajna, że w weekend zaliczylismy dwa super-spacerki. W sobote bylismy w parku oliwskim, a w niedziele nad morzem. Było super :-) W parku oliwskim widzieliśmy tyle par młodych jednego dnia, jak chyba nigdy wcześniej. No ale sie nie dziwie, że w taką pogodę decydowali się na zdjęcia w plenerze  ;D Pozdrawiam cieplutko

Iwona

ps. my już po pierwszych szczepieniach. Zdecydowalismy się na skojarzoną. Majka czuje się dobrze :)
ps2. Damayanti - Kinga wyglada przesłodko w sukieneczce :) Aż mi sie zachciało ubrać Majkę w coś takiego ;D

Magda nie ma problemu, mi jest obojętnie czy z obwodnicy zjade w Oliwie, czy na Wrzeszczu.
To gdzie się konkretnie umawaimy i o której?
moę wyslij mi na priva swój nr komórki??

W "Dziecku" dają bilety do kina ???

Pogoda naprwdę fantastyczna,nie pamiętam,żeby kiedykolwiek było tak ciepło na koniec września!Ale podobo to już koniec lata :(

Ja jutro wybieram się do fryzjera,ach w końcu coś ze sobą zrobię- szewc bez butów chodzi...Mam tylko nadzieję,że nie wyjdę łysa,bo bardzo zależy mi na długosci włosów.

Ewcia no to jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ NAJ- oby Ci się Kubulek dobrze chował,bo to najwiękze spełnienie dla matki!!!

reklama
Do góry