aniaAsia222
Fanka BB :)
DziękujeUważaj na siebie. Pij wodę i spożywaj dużo białka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
DziękujeUważaj na siebie. Pij wodę i spożywaj dużo białka.
Uwierz, że też tak kiedyś myślałam. Wszystko się zmieniło jak faktycznie muszę taką decyzję podjąćSkoro niszczyc nie mozna a czesc pewnie pojdzie na badania to dlaczego mialabym egoistycznie ich nie oddac. Jesli tylko nam sie uda i juz nie bedziemy mogli wiecej dzieci to moze innym tez sie poszczesci
Inaczej jesli nam nie wyjdzie albo beda problemy wtedy zapewne juz nie bede taka hojna![]()
Tak, ale on kazał zrobić hcg w 8dpt i tyle. Nie brałam estrofenu do tej pory więc juz nic nie poradzę, żeby go podnieść.A kontaktowałas sie z lekarzem w tej sprawie?
Ja miałam zupełnie inne leki. Miałam 150jednostek puregonu i jedną ampułke orgalutran dziennie. Na zakończenie gonapeptyl10 mg encorton rano
Wieczorem menopur 150 i gonal f 300 jednostek
A Ty?
No to dobrze! Jak odpukać zaczęłabys sie czuć gorzej to mierz sobie obwód brzucha i kontroluj wagę na wszelki wypadek. Jak by wzrastało to informuj lekarza.Dziękujelekarz niestety nic mi nie powiedział chociaż mowiłam mu że mnie boli. Jedyne co powiedział to to że mam dzwonić jakby coś się działo. Na szczęście dzisiaj już prawie nie boli
![]()
Damy czadu!!! Ja dzisiaj 15-ty dzień na antykoncepcyjnych jestem i już od niedzieli zastrzyki - gonapeptyl doszłyNadszedł ten dzień w którym i ja się do Was dopisuje. Niepłodność idiopatyczna, dwie nieudane inseminacje. Dzisiaj dostałam okres i od jutra zaczynam brać tabletki antykoncepcyjne.Witam wszystkie i liczę na wsparcie. ...nie ukrywam, że bardzo się boję. ....
bardzo dobry wynik...nie za duzo nie za malo..nospe bralam od transferu do bety...trzymam kciuki za ciag dalszyDziewczyny jestem po punkcji. Poszło szybko, bezproblemowo i bezbolesnie [emoji1] mam 7 komórek ... czy to dobry wynik? Zapłodnione i tak będzie tylko 6, ale myślałam, ze coś zamroze, a tu jedna [emoji57]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom