reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe PARTY - czyli obchodzimy 1.urodzinki :)

U nas imrezka już dziś :)) Mam nadzieję, że wszystko uda się tak fajnie, jak to sobie zaplanowałam i że wszyscy będą mieć miłe wspomnienia :))

reklama
Sandra tylko Ty o tyle madrzejsza, ze sie swojego pozbylas... ehh faceci ( po za wyjatkami) to takie pasozyty ze hej.
Popieram :-)
Sam sie siebie pozbyl jakby nie bylo, ale jeszcze bedzie tego zalowal... :tak:

Redaktorka, oby pogoda dopisala!

Leika, imprezka na pewno bedzie udana! Bedziemy czekac na fotki i wiesci! Wszystkiego naj dla Nata!

Witam sierpniowe mamusie

Leika wszystkiego naj dla Natki z okazji pierwszego roczku, duzo zdroka i usmiechu, wielka buzka:tak::-):-):-)

U nas juz po roczku i bylo domowo i rodzinnie, Ola troche byla w szoku a torta pomoglismy jej zdmuchnosc bo nie wiedzial co to jest:-D:-D

anulka99 wszystkiego naj dla Twojej Oli duzo zdrowka i radosci niech w jej zyciu gosci. Mam nadzieje ze imprezka byla udana i taka jak planowana. :-):-)A tak w nawiasie to nie Natka tylko Natek a dokladniej Nataniel:-D:-D

Imprezka była udana :) Wszyscy się dobrze bawili, żartowali.
Natek był zachwycony zbawkami, zwłaszcza jeździkiem i autkami z serii Cars. :tak:
Ciasto, które upiekłam wyszlo pyszne, a tort z cukierni niestety był fatalny... ładnie wyglądał ale w smaku był paskudny. Nigdy więcej w tej cukierni nie zamówię tortu...
Z rzeczy do wyboru Natek sięgnął najpierw po obrączkę! Juppi! będzie mieć żonę kiedyś, a ja wnuki ;-) W drugiej kolejności wybrał 100 zł, a w trzeciej kieliszek z "wódką".
Na sam koniec wieczoru wybraliśmy się na rodzinny spacerek nad staw.

leika- super,że imprezka się udała!!! no i cóż tu sądzić o wyborach natka:-D:-D masz już jakąś teorię na ten temat:-D:-D
co do tortu- my zamówimy w "znajomej" cukierni, więc na pewno będzie zjadliwy:-):-)

reklama
Wama, w pierwsze urodziny uklada sie przed dzieckiem rozne przedmioty (obraczke, pieniadze, kieliszek, rozaniec i w ogole co kto chce ;-)) i w zaleznosci od tego, co wybierze maluch, taka czeka go przyszlosc. Fajna sprawa, wszyscy sie ciesza!

Do góry