Ciuszki śliczne Gosia.
A ile cm ma stopa Emilki? Oli nosi rozm 18 i jej stopa ma 10 cm.
nie mierzyłam jeszcze

a co do zakupów to mamuśka kupiła sobie 3 pary butów i torebkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciuszki śliczne Gosia.
Przeglądając Allegro znalazłam taki fotelik, bardzo mi się podoba, choć cena kosmiczna. Ale jeśli jest bezpieczny, to warto zainwestować, bo starczy aż do 36 kg. Ktoś wie, czy jest to bezpieczny fotelik
JUŻ JEST!!! SUPER FOTELIK KIDDY LIFE PRO 9-36KG ! (220784083) - Aukcje internetowe Allegro
Przeglądając Allegro znalazłam taki fotelik, bardzo mi się podoba, choć cena kosmiczna. Ale jeśli jest bezpieczny, to warto zainwestować, bo starczy aż do 36 kg. Ktoś wie, czy jest to bezpieczny fotelik
JUŻ JEST!!! SUPER FOTELIK KIDDY LIFE PRO 9-36KG ! (220784083) - Aukcje internetowe Allegro
No ale w kategorii 9-18 czy 9-36 kg nie ma już fotelików montowanych tyłem do kierunku jazdyPewnie jest bezpieczny, tylko że montowany jest tylko przodem do kierunku jazdy, a tak jak wszędzie mówią to najbezpieczniej jest kiedy dziecko jeździ tyłem do kierunku jazdy. w sklepie mi mówili, ze fajnie jak dziecko jeździ tyłem co najmniej do 10 miesiąca. Zresztą im dłużej tym lepiej.
No dobrze Lenulka, ale powiedz jak się Twojej małej mieszczą nogi przy oparciu siedzenia samochodu? Mojej Oliwce już dotykają oparcia (mam fotelik do 13 kg), a już w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby dziecku 2 letniemu np mogły się zmieścić, tym bardziej, że i Lenka i Oliwka do drobnych maluchów nie należąwiem, wiem dlatego my kupiliśmy od 0-18. Pani powiedziała że to tak mniej więcej do 3 - 3,5 lat. Nawet jeżeli będziemy zmieniać trochę wcześniej to i tak koszt rozłożony na te wszystkie miesiące nie jest duży :-)
No dobrze Lenulka, ale powiedz jak się Twojej małej mieszczą nogi przy oparciu siedzenia samochodu? Mojej Oliwce już dotykają oparcia (mam fotelik do 13 kg), a już w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby dziecku 2 letniemu np mogły się zmieścić, tym bardziej, że i Lenka i Oliwka do drobnych maluchów nie należą![]()
Ciuszki śliczne Gosia.