Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dostałam wreszcie dziś okres (po kilku dniach opóźnienia), od jutra stymulacja. Myślałam, że się nie doczekam, ale cierpliwość teraz na każdym etapie potrzebna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wreszcie.... To do dzieła!Dostałam wreszcie dziś okres (po kilku dniach opóźnienia), od jutra stymulacja. Myślałam, że się nie doczekam, ale cierpliwość teraz na każdym etapie potrzebna.
Coś o wróżeniu i obietnicach, że nie może powiedzieć, że więcej, że 4 jest - nie pamiętam dokładnie jeszcze faza była.Dobrze, że już to za Tobą. Trzymam kciuki za dobre zarodeczki
A co z tymi 5 jajeczkami? Co powiedzieli?
Dostałam wreszcie dziś okres (po kilku dniach opóźnienia), od jutra stymulacja. Myślałam, że się nie doczekam, ale cierpliwość teraz na każdym etapie potrzebna.
Dziewczynki jest!!!! I do mnie się wreszcie szczeście uśmiechnęło!! Po 5 nieudanych in vitro jest beta i to z przyrostem!!!!!!!!!!! Dwa dni temu 27,87 a dzisiaj 78,18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bosze jaka ulga!!!!!!!![]()
Widzę ze dzisiaj wszystkim puściło. Hura Hura, JUPIIII ja tez dostałam okres. Myślałam ze sie nie doczekam. W życiu sie tak z niego nie cieszyłam. Od piątku leki i wizyta za 12 dni i dowiem się wreszcie kiedy transfer.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Coś o wróżeniu i obietnicach, że nie może powiedzieć, że więcej, że 4 jest - nie pamiętam dokładnie jeszcze faza była.
Zniknęła Maryn123 z jutrzejszej bety, domyślam się, że sama się wykasowała, bo dzis już zrobiła betę. Nic nie popsułaś![]()
Maryn123 kochana trzymaj się! Jeszcze się do Ciebie szczęście uśmiechnie! Wierzę w to bardzo mocno!!!![]()