reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotko ja tez sie dziwnie czuje, moze NiaNia nas ciaza zarazila. Oskarek juz dawno spi, juz mu lepiej. Bedzie dobrze, razem bedziemy w ciazy.Wszystkiego dobrego z okazji imienin, zycze Ci malej dzidzi.
Dzia za życzonka Beatko. Dziewczyny chyba zrobiły sobie wolne.
Oby spełniły sie nasze marzenia o dzidzi.
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny chyba zrobiły sobie wolne.
Oby spełniły sie nasze marzenia o dzidzi.
Dorotko,wszystkiego najlepszego i dzidzi zycze
Ja wolnego nie zrobilam..kiepsko sie czuje

Czesc dziewczyny

To ja, juz trochę ochłonełam ale nadal w to nie wierzę

Teraz zasypują mnei miliony mysli o to by wszytsko było dobrze, zeby serduszko biło, zeby nie poronić...A potem jak to bedzie, jeju jak ja sobie poradzę, juz nigdy nic nie bedzie tak samo
Zaczynam podczytywać o zdrowym odzywianiu, diecie w ciązy
, kupiłam wczoraj dwie gazety dzidziusiowe 
Mam nadzieje, ze bedzie wszytsko dobrze...
Czesc Gwiazdeczka pourlopowo:-) Oj dzieje się kochana jak sama widzisz. Coś czuje ze szybciutko się wyniesiemy z tego watku
Ciekawe jak Camy - waracj kochana bo juz nie moge się doczekać na wieści od Ciebie!! PS Camy miała niemal identyko akcję jak ja, wiec myslę, ze i jej sie udało
Dziewczynki nie dołujcie się ja Was bardzo proszę:-)To nie ma sensu, jezscze mi się poblokujecie i dopiro bedzie kłopot. Glowy do góry. Sytuacja jest przeciez bardzo dobra u kazdej z Wa bo:
Dorotka zrobiłas ze swojej strony wszytsko co możliwe, szanse sa ogromne. Nie mysly tak pesymistycznie bo Twoja psychika ma bardzo duzy wpływ na to co się w Tobie dzieje.
Beatka piersi wrażliwe to bardzo dobry sygnał

Twoja sytuacja jest najpilniejsza ze wzgledu na wyjazd męza
Wiec raportuj;-)jak naczesciej co i jak i bedziemy działać wspólnie :-)
Kacha na Ciebie to jak chyba musze nakrzyczeć pieronie
Czekaj cierpliwie, jestes juz blisko. Rób test raz dziennie
i dawaj cynka co i jak :-)
Wszytskie Was stad zabiore

Mówie Wam :-)

To ja, juz trochę ochłonełam ale nadal w to nie wierzę

Teraz zasypują mnei miliony mysli o to by wszytsko było dobrze, zeby serduszko biło, zeby nie poronić...A potem jak to bedzie, jeju jak ja sobie poradzę, juz nigdy nic nie bedzie tak samo

Mam nadzieje, ze bedzie wszytsko dobrze...

Czesc Gwiazdeczka pourlopowo:-) Oj dzieje się kochana jak sama widzisz. Coś czuje ze szybciutko się wyniesiemy z tego watku

Ciekawe jak Camy - waracj kochana bo juz nie moge się doczekać na wieści od Ciebie!! PS Camy miała niemal identyko akcję jak ja, wiec myslę, ze i jej sie udało

Dziewczynki nie dołujcie się ja Was bardzo proszę:-)To nie ma sensu, jezscze mi się poblokujecie i dopiro bedzie kłopot. Glowy do góry. Sytuacja jest przeciez bardzo dobra u kazdej z Wa bo:
Dorotka zrobiłas ze swojej strony wszytsko co możliwe, szanse sa ogromne. Nie mysly tak pesymistycznie bo Twoja psychika ma bardzo duzy wpływ na to co się w Tobie dzieje.
Beatka piersi wrażliwe to bardzo dobry sygnał

Kacha na Ciebie to jak chyba musze nakrzyczeć pieronie

Wszytskie Was stad zabiore

A tak wogóle to dzisiaj mam imieniny;-):-), więc jeśli jednak była by dzisiaj owu z pozytywnym skutkiem to było by super wspomnienie
Dorotko sto lat kochanie :-):-):-):-) Zycze Ci pieknego dziudziusia (córeczki

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Kasieńka wracaj do zdrowia. Dzia za życzenia 
Beatko jak tam Oskarek?
NiaNia dzia za dobre myśli. Dobrze wiem,że teraz będziesz miała fioła na punkcie ciąży, odżywiania i tp.
U mnie temp 36.6 (wczoraj było 36.4) więc czy to jest ten skok owulacyjny?
Po przemyśleniu jesem niemal pewna,że wczoraj miałam owu. Piersi miałam tak wrażliwe,że szok

.

Beatko jak tam Oskarek?
NiaNia dzia za dobre myśli. Dobrze wiem,że teraz będziesz miała fioła na punkcie ciąży, odżywiania i tp.

U mnie temp 36.6 (wczoraj było 36.4) więc czy to jest ten skok owulacyjny?
Po przemyśleniu jesem niemal pewna,że wczoraj miałam owu. Piersi miałam tak wrażliwe,że szok

reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotko sto lat kochanie :-):-):-):-) Zycze Ci pieknego dziudziusia (córeczki) na wiosnę 2008
![]()
Dzia NiaNia :-). Jak te życzenia pięknie brzmią

Podziel się: