reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

NiaNiaprzeogromniaste ogromniaste GRATULACJE..no nie będę się wypowiadać..A NIE MÓWIŁAM ;)) jejciu jak super. To teraz czekamy do następnego testu,a właściwie do USG,czy dziewuszka..ale na pewno :blink:

No to teraz nastepna w kolejności,która z nas??
No a u mnie rano..test..blada krecha wciąż. Czekamy do popołudnia..

reklama
NiaNia super, bardzo sie ciesze mam nadzieje, ze mi tez sie uda. Brzuch mnie nadal boli, @ mam dostac 16 lub 17.08. JESZCZE RAZ GRATULUJE, uwazaj na siebie i dzidzie.

NiaNia gratulacje!!!!!!!!!!! Ale ja wiedziałam,że tak będzie jeszcze zanim sprawdziłam co napisałaś :tak::-D:-).
Co do mnie to ciężko się widzę taką szczęśliwą jak ty za jakieś 2 tyg. Wczorajszy mocz niestety nie był rozcięczony bo praktycznie nic nie piłam :-(. Dzisiaj z rana mierzyłam temp i niestety tylko 36.4. Więc albo jeszcze nie było owul (a z nią skoku do góry) albo lipa :no::-:)sorry2::baffled::errr::sad::oo:.
Mam doła
Beaciu mam nadzieję,że z Oskarkiem będzie lepiej i że to tylko chwilowe. Trzymam za niego kciuki

Dorotko, nie martw sie wszystko bedzie dobrze, nie zalamuj sie- badz dobrej mysli. Moze czasami warto odpuscic te testy i mierzenie temperatury, wieczorem poprzytulac sie moze sie uda. Testy testami, ale to nie wszystko, sprobowac mozna, POWODZENIA.

Dorota jak sie staralam o Oskara to w ciaze zaszlam w 33 dzien cyklu a moja siostra w 60, tak wiec sama widzisz. Bedzie dobrze, masz meza przy sobie, moj juz 08.09. wyjezdza na pol roku, co ja mam powiedziec.

reklama
Wszystkie pewnie jestescie na spacerku, taka ladna pogoda. Moj synek spi, niby wszystko jest o.k. ale zobaczymy co bedzie dalej, lekarka powiedziala ze cos mu zaszkodzilo. Pozdrawiam Was wszystkie, pa.

Do góry