reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja właśnie zrobiłam dzisiejszy teścik owu i z lekka szczęka mi opadła:-:)confused2:. Dzisiaj druga krecha była bledsza od wczorajszej o jakieś 2 tony:szok::szok::szok: a raczej nie powinna co nie? Ale śluz nadal rozciągliwy :-):tak::-D:-p.
Co o tym sądzicie?
Jak było u was NiaNia i Eni?
Może powinnam zacząć mierzyć temp z rana od jutra :-p?
NiaNia rób teścik jutro i od razu zdawaj nam raport ;-):-D:happy2:

reklama
A ja właśnie zrobiłam dzisiejszy teścik owu i z lekka szczęka mi opadła:-:)confused2:. Dzisiaj druga krecha była bledsza od wczorajszej o jakieś 2 tony:szok::szok::szok: a raczej nie powinna co nie? Ale śluz nadal rozciągliwy :-):tak::-D:-p.
Co o tym sądzicie?
Jak sluz jest rozciagliwy to dobrze, u mnie tez taki jest wiec wieczorem dzialalismy.

Coś czuje ze za dwa tygodnie bedzie prawidziwy wysyp ciazowy :cool::rofl2::-) Super!
Kto sie zalapie jezscze na kwiecien wg kalkulatora ciazy ??

https://www.babyboom.pl/

U mnie porób 14 kwiecien :rofl2::rofl2: tak jak sobie wymarzylam... OJ zeby tylko dotrwac :blink: bo juz zaczynam miec leki co to bedzie ...
[/SIZE] :-p:happy2:

No ja...jakby się udalo(ale nie ma co gdybać,bo jeszcze owu brak,druga blada krecha) to bylby juz poczatek maja..ale..przy zalożeniu, że miałam cesarkę i druga ciąża tez bedzie (maly odstep czasu) to zapewne bedzie przed planowanym terminem (zazwyczaj planowa cesarka jest kolo 38tygodnia) wiec suma sumarum wychodzi..KWIECIEŃ :) No a 27kwietnia moje urodziny..może moja córeczka będzie moim prezencikiem na 32wiosenki?? Oj..marzenia..
No a schodząc na ziemie..informuję że o 16 blada krecha (ale tyci tyci mnocniejsza w swej bladości niż wczoraj)no to dziś..przerwa..aby "dziewczynki" zdążyły osiągnąć swej mocy

Ale beda jaja jak sie okaze ze test ciazowy pokaze jedna kreske :confused2::confused2::-D:blink:

Kiedy zrobic ? Jutro termin miesiaczki wiec robic jutro czy w srode ?

Ja mam kobiecą intucję i mówię, że nie będzie jednek krechy, będą dwie.Założysz się??
testuj jutro..czekamy (Ale to formalność)

Kurcze mam nadzieje, ze z moim Oskarem wszystko jest o.k. przed chwila wymiotowal. Jak go bierze grypa zoladkowa, ta bedzie ciezko, ostatnio jak byl na to chory to lezal w lozku tydzien. Chyba ze cos mu zostalo na zoladku, bede go obserwowac. Milego dnia.

Podalam mu krople zoladkowe, obserwuje malego, moze mu przejdzie. Brzuch i krzyz nadal mnie boli, sama nie wiem czy to nerwy czy dzidzia w brzuszku rosnie. Dobrze by bylo, latka leca.

reklama
Co o tym sądzicie?

natezenie barwy krechy zalezy pewnie od stezenia moczu, pewnie duzo pilas i siusiu bylo rozcienczone :tak::tak:
Tez tak mialam z tymi kreskami, juz glupialam normalnie. Rob dalej testy :tak::tak::tak:

No ja...jakby się udalo(ale nie ma co gdybać,bo jeszcze owu brak,druga blada krecha) to bylby juz poczatek maja..ale..przy zalożeniu, że miałam cesarkę i druga ciąża tez bedzie (maly odstep czasu) to zapewne bedzie przed planowanym terminem (zazwyczaj planowa cesarka jest kolo 38tygodnia) wiec suma sumarum wychodzi..KWIECIEŃ :) No a 27kwietnia moje urodziny..może moja córeczka będzie moim prezencikiem na 32wiosenki?? Oj..marzenia..
No a schodząc na ziemie..informuję że o 16 blada krecha (ale tyci tyci mnocniejsza w swej bladości niż wczoraj)no to dziś..przerwa..aby "dziewczynki" zdążyły osiągnąć swej mocy

Fajowo :rofl2: Miałabys 32 lata rodzac córeczkę :tak: i to w kwietniu tak jak mi sie marzylo :-p A to wszytsko super sie skalada bo:

JESTEM W CIAZY !!!!!!!!!!!!

:rofl2::cool::-):tak::happy::happy2::sorry2::cool2::ninja::rolleyes::rofl::ninja2::biggrin2::shocked2::cool::-p

Jestem tak oszołomiomna , ze az sama nie umiem sobie tego uświadomic:happy2:

Dziewczynki udało się. Eni ogromny ukłon w Twoją stronę, dziewczyny gorace podziekowania za Wasze wsparcie. Niech zyja testy owu!!

Do góry