Natalia91
Fanka BB :)
Moj wazyl w poniedziałek prawie 2900 [emoji1]Moja mała idzie w masę. W przeciągu miesiąca przytyla prawie kilogram, aż się boję ile dobije do porodu bo dopiero 36tc a ona waży 2800g.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Moj wazyl w poniedziałek prawie 2900 [emoji1]Moja mała idzie w masę. W przeciągu miesiąca przytyla prawie kilogram, aż się boję ile dobije do porodu bo dopiero 36tc a ona waży 2800g.
Moj mały w 35 t wazył już 2900Moja mała idzie w masę. W przeciągu miesiąca przytyla prawie kilogram, aż się boję ile dobije do porodu bo dopiero 36tc a ona waży 2800g.
Ehhh no to Ci wspolczuje...Ja dzisiaj zaczynam 40 tc i tez nic sie nie dzieje3s nie dziala. czuje sie jak slon, z dnia na dzien coraz wiekszy i tez puchne - to tak dla pocieszenie. Rano jest w miare ale codziennie wieczorem tez mam nastroj placzacy bo jestem mega zmeczona [emoji14] a na dodatek od wczoraj chyba mam to co Ty w zeszlym tyg, piecze/boli mnie nad pepkiem po lewej str, tylko jak leze bez ruchu to nie boli:/ moze to jest jakos zwiazane z tym co nas tak wczesniej pieklo w okolicach stanika- nie wiem.. mam nadzieje, ze cos sie naciaga a ja po prostu troche sie przeforsowalam i ze przejdzie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja razem z Toba...A ja mam wrazenie,ze przenosze [emoji853]nic kompletnie sie nie dzieje A to juz 39+0 [emoji15]wszystko pieknie nawet brzuch sie tak nie spina jak wczesniej ,czasem mam bole menstuacyjne ,ale takie mini pini pici.Bede chodzic w ciazy jak slonica 21 miesiecy[emoji24][emoji24][emoji24]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ehhh no to Ci wspolczuje...uwazaj bo to moze jakas przepuklina, wiezadla... sama nie wiem. Nie forsuj sie za bardzo :*
Jedno jest pewne. Ty za chwile bedziesz juz miala swojego maluszka a ja... konca nie widac.
Wiem narzekam ale tak zazdroszcze Tym Naszym Mamuskom, ktore urodzily...
![]()
![]()