reklama

Zakupy:-)

reklama
Linooneee!

Ja tez go na stronce ikea wyczailam i sie czaje jak czajnik, ale nie ma o nim zadnych opinii...
Chcialam babybjorna, ale kasa spora...

Kupujesz?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja też chciałam babybjorna, ale nie kupię na pewno, bo za drogi.

Ten wygląda fajnie, tylko właśnie ten brak opinii.. jak będę w ikea to go sobie wymacam i jak będzie spoko to prawdopodobnie wezmę.. to nie taka duża kwota, a jak dzidź będzie w nim leżał okazjonalnie to chyba nic się złego nie stanie [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie ja też chciałam babybjorna, ale nie kupię na pewno, bo za drogi.

Ten wygląda fajnie, tylko właśnie ten brak opinii.. jak będę w ikea to go sobie wymacam i jak będzie spoko to prawdopodobnie wezmę.. to nie taka duża kwota, a jak dzidź będzie w nim leżał okazjonalnie to chyba nic się złego nie stanie [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
On chyba nie ma regulacji tego oparcia co?
Babybjorn nawet uzywany drogi...[emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak chialyscie to wrzucam moje zakupy pepcowe.
1496692820-aaaaaa.jpeg
1496692828-aaaaaa.jpeg
1496692835-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol kieca super :) jaka cena jeśli mogę spytać, były inne wzory?? Muszę coś wymyślić na roczek.
Sukienka w cenie 39.99 były jeszcze czarne długie. Ale czy ten sam krój to nie wiem bo ja wolę jasne rzeczy. Jutro założę coś z tego i fotkę zrobię na brzuszkowe bo jakiś czas temu dodawałam. ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Oglądałam ten leżaczek na żywo i fajnie wyglądał.
Jutro będę w Ikei to sprawdzę jak z regulacją.
U nas już było po temacie bo leżaczek mamy z bb i to z tym pokrowcem o którym marzyłam, bo zwykle mi się nie podobają.
Ten ikeiowy pokrowiec ma recznikowy, taka frote w dotyku do tego ale to można uszyć nowy, swój. Pomacam jutro i napisze :)

Pieluchy bym zostawiła na scierki, my tak zrobiliśmy. Tetra jest tania :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry