reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino powodzenia :* będzie dobrze ! odpoczywaj duzo
@burczuś to super że była ow ! może będziemy testować razem bo ja miałam w niedziele :) 3mam kciuki żeby zaskoczyło
@Marthi też bym dla pewności zrobiła teścik , tak dla spokoju ducha
@nafoczka dzielny ten Twój synuś :* nawet nie chce wiedzieć ile Cię kosztowało patrzenie na to ,że go boli ;/ dobrze ,że już lepiej :)

Dziewczyny zrobiłam pierwszy zastrzyk clexane < taki osobisty sukces ;p > ... odczucie moje są takie że się zestresowałam czy wg dobrze zrobię i strasznie szybko jakoś poszło
... czy to normalne ,że po wyciagnieciu igły zrobiła mi się jakby grudka pod skórą ? :O teraz już się rozeszła praktycznie ale wystraszyłam się ;/ jak dotykam to jeszcze jakby ciut boli i piecze troche , czuję gdzie robiłam , może źle zrobiłam :O
Nie śmiejcie się ze mnie bo ja nowicjusz w tych sprawach i spanikowałam , przełamałam się zrobić sama , mój M siedział obok

edit: teraz w miejscu wkłucia mam pieprzyk jakby a poniżej siniaczek mały ale to chyba normalne ? ;/
Wszystko co opisujesz jest normalne ;-)
@Destino cały czas jesteśmy myślami z Tobą :-*

@Destino dbaj o swoje zdrowie psychiczne, bo musisz pomóc kropkowi uwierzyć, że mimo przeciwności losu to jest ten czas że się WŁAŚNIE UDA na przekór wszystkim i wszystkiemu [emoji4]

@nafoczka ja to się raczej nie wyrobię do czerwca z brzuszkiem, najprędzej będzie to sierpień [emoji53] także chyba będę musiała poczekać aż @susana zwolni brzuszek [emoji6]

A teraz moje kolejne pytanie do szczepionkowych bab:
Czy wy też miałyście takie Himalaje na rękach? Co robić z tymi zrostami, bo ja nie dam rady wytrzymać kolejnego wbicia igły w to [emoji20] będę gadać z pielęgniarką, żeby celowała gdzieś obok
e15c54b01a8082eb0a7fc55a2e454a13.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

1496807337-aaaaaa.jpeg

@czarna_mala nie przejmuj się moje "implanty" tak jak na zdjęciu wygladały jeszcze 3 tygodnie po pierwszym szczepieniu. Lekarz celował w inny obszar [emoji16] dasz radę [emoji8]

@Destino, maluszek żyje, rozwija się musi być dobrze. Niełatwe dobrego początki!

@Funia90, trzymam również mocno kciuki za ciebie. Mam nadzieję, że krwawienie zmalało?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kurde okropne te wasze gule. Mam nadzieje ,że dzięki nim większa gula wyskoczy Wam na brzuchach ;).

Współczuję krwawiącym chyba nie ma nic gorszego na takie wyczekiwanie czy będzie ok czy nie, czy damy radę czy polegniemy. Chociaż ja jestem bez krwawień i w 13 tyg to i tak myślę no fack nic nie czuję może po wszystkim przed każdym badaniem usg zastanawiam się czy serduszko nadal będzie biło. W sobotę jadę na kolejne genetyczne bo jakoś tamte czuję jakby były nie takie, wyszłam nic nie wiedząc no tyle co udało mi się odczytać co dr pisał tak to nic. Wczoraj doczytałam o przepływach ,że jak podczas prenatalnych są ok i kość nosowa ok i przezierność to będzie dobrze. A ja?? Ja wiem tylko że przezierność 1,3 a żadnych przepływów nie sprawdzał a o nosie nie mówił ehh.

Ostatnia edycja:
@Destino dbaj o swoje zdrowie psychiczne, bo musisz pomóc kropkowi uwierzyć, że mimo przeciwności losu to jest ten czas że się WŁAŚNIE UDA na przekór wszystkim i wszystkiemu [emoji4]

@nafoczka ja to się raczej nie wyrobię do czerwca z brzuszkiem, najprędzej będzie to sierpień [emoji53] także chyba będę musiała poczekać aż @susana zwolni brzuszek [emoji6]

A teraz moje kolejne pytanie do szczepionkowych bab:
Czy wy też miałyście takie Himalaje na rękach? Co robić z tymi zrostami, bo ja nie dam rady wytrzymać kolejnego wbicia igły w to [emoji20] będę gadać z pielęgniarką, żeby celowała gdzieś obok
e15c54b01a8082eb0a7fc55a2e454a13.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Eeee nie ma źle;) Ja też miałam podobnie:) Bolało jak jasna cholera,swędziało...przykładałam zimne kompresy:) Dasz radę. Nie będą tam celować, narobią nowe pagórki i się wyrówna;)
Taki żarcik;p
@roxie123 ja będę testować nie prędzej niż 16-06, to będzie 27dc.
@Destino @Funia90 trzymam kciuki za Was i Wasze kropeczki:)

@pixi.nova - pewnie masz racje! ehh, wczoraj się zaczęły wiecozrem niby lekkie plamienia i znowu cisza :O

@bertha - jeśli dziś się nic nie zadzieje, to chyba to zrobię... masakra, stresuję się i może to mi ten okres blokuje...

@burczuś - trzymam kicukasy!!!! :*

@Destino - bądź dzielna!! :*

Boje się robić ten test...... :(((((((((((((( a z drugiej strony nie powinnam - czuje sie normalnie, ani cycki nie bola, ani nic... tylko to podbrzusze i krzyze czyli jak na normalny okres.

@czarna_mala @matulkaa a czy wy macie szczepienie tylko w 2 miejsca podawane ? U mnie było tak że wkuwali się w 5 miejsc na jednej ręce i nie było aż tak bardzo dużych tych gólek jak u was biedne ale to wszystko w slusznej sprawie czarna bądź dzielna. Przypomnij mi matulkaa ty juz masz zielone światło?

U nas wczoraj była taka burza o 22 az się bałam o moją chodowlę pimidorkową na balkonie

@Marthi zrób test po co się stresować juz czasu nie odwrócisz

@Destino @Funia90 jak dziś sytuacja jak się czujecie?

@susana wszystko dobrze zamilkłaś? Martwię sie troszkę

@bea25ta ja do tej pory myślę czy serce bije jak idę na usg więc nie wiem czy mnie to opuści

@kas90 czy ty też tak odczuwasz piersi? Za tydzień masz połówkowe w którym tygodniu bedziesz ?

Trzymam kciuki za staraczki i za testujace

reklama
Do góry