Wspolczuje ...Ci AniuBuziaczku gratuluje zasypiania bo ostatnio ciocia i tatus nauczyli Laure kolysac
Teraz to bujaka sobie musze kupic bo na rekach nosic nie bedea wczesniej sama zasypiala nie trzeba bylo jej pomagac.Jestem zla

Dlatego Ja jak widze ze ktos probuje podkolysac czy pobujac na rekach moja Blanke to odrazu z
i mowie ;''nie kolysac bo ..jak bedzie plakac w nocy bo nie bedzie mogla usnac sama to zadzwonie po Ciebie ze nie chce spac i przyjedziesz kolysac'' w tych sprawach jestem bezposrednia bo to nie tesciowie beda miec problem tylko ja jak nie bedzie chciala spac..
ale taka jest prawda...to nie znaczy tez ze Blanka jest wychowywana bez przytulania i noszenia.
ale nie pcha sie na raczki ...jak narazie zobaczymy co bedzie pozniej zmykam sprzatac ..i prasowac
;-)
:-)
podalam jej dzis 1 raz herbatke koperkowa granulowana bobo vita,jak na 1 raz z innym smakiem pila nawet chetnie tylko na poczatku pokrzywila sie al zaczela pic pociagnela 10ml i zasnela.... moze cos jej pomoze...jak myslicie nie wiem jak jej pomoc

zawsze sciagam dwie butelki prawie po 260ml. ehh dzis wprowdzilam malej heratke koperkowa i bede jej czasem podawac jak bedzie miala problem z kupka tak jak dzis ...a tak po za tym to moze jesz malo wartosciowo i dlatego Maly sie nie najada? moze malo pijesz plynow? nie wiem w nocy tez mam nawal pokarmu az budze sie z mokra pizamka