reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Pregowko ogromne gratulacje
Ja rodzilam 9 godzin wiec wspolczuje tych 27 godzin

Dzis nawet pogodnie ale mam mnostwo roboty jak narazie posprzatalam w lazience Laura spi wiec korzystam z chwili wolnego czasu.
Milego weekendu

reklama
witajcie dziewczyny dnia 30 .07.2007 roku na swiat przez cc przyszla moja coreczka zuzia wazyla 3980 g i 57 cm dostala 10 pkt ..bylysmy w szpitalu 7 dni ze wzgledu na zoltaczke i musialysmy czekac na kontrolne badania bo zuzia miala szmery przy serduszku okazalo sie ze jest dziurka 0,2 mm ale nie wymaga leczenia sama sie zrosnie za rok do kontroli . 29 pojechalam na porodowke bo wylecial mi zielony czop i skurcze co 10 min , 30 zdecydowali o cc bo mialam juz zielone wody ! Nie mam zbyt wiele czasu pozdrawiam wszystkie lipcoweczki

Dziewczyny a jak Wasze samopoczucie?
Bo u mnie roznie bywa czasami mam dni ze siedze i placze bo mi okropnie zle ale nie z powodu Laury tylko czuje sie osamotniona ale jak wraca moj i powie mi ze Nas kocha to jakos odrazu lepiej ale na to trzeba czekac caly dzien

reklama
Dziewczyny a jak Wasze samopoczucie?
Bo u mnie roznie bywa czasami mam dni ze siedze i placze bo mi okropnie zle ale nie z powodu Laury tylko czuje sie osamotniona ale jak wraca moj i powie mi ze Nas kocha to jakos odrazu lepiej ale na to trzeba czekac caly dzien

Anka,

Chyba nie ty jedna masz takie wahania nastroju. Mi czasami sie wydaje, ze sobie nie radzę, szczególnie jak patrzę jak mały się meczy przez te gazy. Albo jak miałam dwudniowy bol glowy od niewyspania i nie wiadomo czego jeszcze ... :zawstydzona/y: Tak to już jest, ale wystarczy uśmiech dziecka albo słodka minka gdy spi czy czuly uscisk faceta i jest lepiej. No wlasnie, dlaczego oni musza chodzic do pracy ?:wściekła/y: Teraz juz nie pracuja na nasze waciki ale na pampersy :-D:tak:które tak szybko się zużywają :rofl2:

Głowa do góry ! Te słowa kieruję tez do siebie hehe Obyśmy spały w nocy jak najdłużej ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry