walczaca o szczescie
Fanka BB :)
cudny maluszek @Ewunka. Dbajcie o siebie ;-)Zdjęcie z wczoraj 9tc+5 d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudny maluszek @Ewunka. Dbajcie o siebie ;-)Zdjęcie z wczoraj 9tc+5 d
Przykro mi, ale jeśli miałaoby to zminimalizować szanse kropka, to trzeba przeczekać (ja wiem czekanie, to straszne słowoJeszcze wczoraj wysłałam wyniki lekarzowi. Zadzwonił pózniej do mnie i powiedział ze jeśli do piątku TSH sie nie poprawi odwołujemy transfer. [emoji30]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki. Masz totalna rację. Wierzę że będzie dobrzeKochana musisz teraz już uwierzyć w swojego kropka, wszystko będzie się już dobrze układać. Widzisz ile już wycierpiała przez te dwa dni zwątpienia. A on mimo tego został z Tobą teraz Ty mu pokaz ze wszystko bedzie dobrze i daj mu trochę spokoju. [emoji3][emoji304][emoji295]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry dziewczyny.
Przepraszam Was bardzo że milczałam ale musiałam się włączyć na troszkę. Postanowiłam odczekać do 12dpt minimum. To dziś. Obudziłam się dziś bardzo wcześnie i tutaj taka sytuacja...
Zrobiłam test taki elektroniczny i pokazał mi 1-2 tyg Pregnant!!
Nie wierzę! Trzymajcie mnie!
Jeju żeby wszystko było dobrze!
Testy w 8 i 9 dpt wychodzily praktycznie negatywne. Ale numer!
Bardzo, bardzo dziękuję tym co wierzyly w mojego kropka i mnie wspieraly...Oczekiwanie, Emilianka, Asiunia, Anetka, Ania Ch, Pisces, Alfistka, Natalia, Evulek111, Ewa...i całej reszciez Was które kibicowaly. Jesteście the best!![]()
Totalnie miałaś rację Gosia! Nie wiedziałam że aż tak ekstremalnie...Gratulacje kochanamowilam ze sikance oszukance i trzeba boczekac. Cudownie :*
No tym razem za wcześnie. Każda sytuacja jest inna i teraz będę wszystkie dziewczyny przestrzegać przed wczesnym testowaniem...Widzisz jednak 8dpt to było za wcześnie! Super wiadomość! Brawo!
Kochane kciuki mocno zacisniete@Vinszka day!!!! Cudnego transferu!!! Udanego!!! No i najlepszego dla was
@Agnieś191 - owocnego jajkobraniadorodnych i dojrzałych, no najlepszych
@pisces - wysokiej bety!
@Ropuszka666 - wspaniałego podglądania!!! Pochwal się nam cudnymi zdjęciami
@Migotka93 - udanej wizyty
Encorton trzeba odstawiac stopniowo zmniejszajac dawke wiec musisz pojechac po recepteDziewczyny a jak długo bralyscie encorton i estrofem po pozytywnych wynikach?
Właśnie zauważyłam że mam tylko 5 sztuk encortonu a lekarz kazał mi leki bez zmian przyjmować ale on jest taki zakręcony że wolę sprawdzić z wami.