reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Dzięki za odpTak to dobrze, te badania robi się żeby wykluczyć między innymi Zespół antyfosfolipidowy, oraz gdy ANA jest dodatnia do leków dokłada się acard.
W życiu nie miałam opryszczki na ustach, co tu wziąć? Tribiotyk nie można? Jakieś pomysły /
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Skonsultuj się jak najszybciej z lekarzem co do leków opryszczka może być groźna dla płodu tym bardziej jeśli pierwszy raz ja masz.
Dziewczyny któraś tu ostatnio pisała o przygotowaniach do crio ale jakoś post zagubil sie w małej awanturze i nikt nie odpowiedzial.
Jakieś rady jak możemy sie przygotowac aby zwiększyć szanse?
Dziś już zamieniłam kawę na inke zbożowa, słodycze na owoce. Oczywiście pamiętam o ananasie :-) a może coś jeszcze...?
Mam nadzieję że do crio podejde na poczatku lipca i chciałabym zrobić wszystko jak najlepiej
Moja lekarka powiedziała mi żebym po transferze trzymała dietę bezglutenowa
Emilianka6966
Dzwonilam do mamy, twierdzi że miewalam wcześniej, że ja nie pamiętam... jutro mam wizytę to lekarz coś zaradziSkonsultuj się jak najszybciej z lekarzem co do leków opryszczka może być groźna dla płodu tym bardziej jeśli pierwszy raz ja masz.
Napisane na F5121 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwonilam do mamy, twierdzi że miewalam wcześniej, że ja nie pamiętam... jutro mam wizytę to lekarz coś zaradzi
Jeżeli masz ją na ustach to faktycznie powinnaś miewac wcześniej bo pierwszy atak opryszczki jest wewnatrz jamy ustnej a dopiero kolejne na wardze. A to ten pierwszy jest najbardziej groźny dla płodu. Super że jutro akurat masz wizytę to odrazu będzie rozwiązanie
Emilianka6966
Nie ma żartów, wszystkiego człowiek się obawiaJeżeli masz ją na ustach to faktycznie powinnaś miewac wcześniej bo pierwszy atak opryszczki jest wewnatrz jamy ustnej a dopiero kolejne na wardze. A to ten pierwszy jest najbardziej groźny dla płodu. Super że jutro akurat masz wizytę to odrazu będzie rozwiązanie
Emilianka6966
Osłabilam organizm, bo wymioty i mdłości i takie skutki , do tego ludzie chorują bo pogoda miksuje, muszę uważaćNie ma żartów, wszystkiego człowiek się obawiapóki co domowe sposoby-melisa i pasta do zębów na noc
![]()
Osłabilam organizm, bo wymioty i mdłości i takie skutki , do tego ludzie chorują bo pogoda miksuje, muszę uważać
No niestety a opryszczka to naprawdę straszne dziadostwo dla dzieciatka.
reklama
jasani
Hmmm, z tego wynika, że każda inaczej reaguje na leki... No nic muszę czekać. Dzisiaj dopiero pierwszy dzień. Dzięki za odpowiedź.Ja jestem w trakcie tej kombinacji... z tym ze biorę już teraz obydwa. Po tygodniu stymulacji niestety kiepski wynik, znowu podwyższona dawka Puregonu i czekanie do piątku.
Podziel się: