• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia321 Dziś Twój dzień! Jest mega szczęśliwi i daje nadzieję na lepsze jutro! Zaciskamy za Ciebie kciuki i myślami jesteśmy z Tobą! Przyjmuj piękności! I dziel się z nami pozytywnymi wiadomościami!

@Emilianka6966 Pięknej wizyty! Radosnych przeżyć i dopytaj o tą opryszczkę. Broń Boże nie smaruj kremami nawilżającymi, bo pogorszysz sprawę. Jak się zaczyna, pamiętaj o dawce witaminy B, bo tutaj jest niedobór, dlatego taki nieprzyjaciel wychodzi, no i mnie pomaga pocieranie spirytusem. Tyle, że robi się to na samym starcie odczuwania swędzenia, a później bólu. Trzymam kciuki, że będzie wszystko OK. To powstaje, gdy organizm jest słaby i przyjmuje bakterie. Odpoczywaj Kochana!

@bertha Niech ta procedura będzie dla Ciebie spełnieniem marzeń! Tego z całego serducha Ci życzę! :)

Nie stresuj! Ja się uśmiechałam od ucha do ucha. Zresztą, zdziwiłam się że to JUŻ. Samolot, wziernik i praktycznie po sprawie :)
Przyjmujesz jednego czy dwa kropusie? Bo nie wiem czy pisałaś, może mi coś umknęło.
Jak juz wezme relanium to tez bede miala banana :)
Ja chcem 2 zarodeczki ale zobaczymy co moj lekarz na to czy sie zgodzi jesli nie to upierac sie nie bede

Żołądek od rana mam ściśnięty,..ledwo wcisnęłam śniadanie:o Dopchałam się luteiną i łapie pozytywne fluidy z forum;)
Jeszcze nie wiem ile kropeczek dostanę, nieśmiało marzę o dwóch;)
Dziewczynki kochane, życzę Nam wszystkim wspaniałego dnia! Niech nasze maluchy na długo zadomowią się w naszych brzuchach! To wielki dzień!
Trzymam kciuki za każdą z nas :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry