Mruch
Fanka BB :)
Kochane trzymajcie mocno kciuki za moj dzisiejszy transfer :*
Stres zaczyna dawac o sobie znac![]()
Trzymam mocno aż bolą [emoji33][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Vinszka Ciebie też to dotyczyTaak, to prawda, za niedługo będzie wysyp wyników bety. Dajcie nam wszystkim radość z pozytywnych cyferek!
@Vinszka Ciebie też to dotyczy
Normalnie dobrze, że muszę poczekać na kolejne podejście bo bym się nie wcisnęła na porodówkę w lutym/marcu
Ale się cieszę, że tyle się teraz u nas dzieje, codziennie komuś kibicujemy, czas szybciutko zleci i jak raz znów będzie moja kolej![]()
No tak, mnie też.Najgorsze, że nie wiem co robić, by pomóc mojej kruszynce. Dziwne to jest, ale jak przyjmiesz zarodeczek, to już czujesz, że kochasz
Nie czuję stresu, a takie podniecenie, że mam teraz największe szanse na powodzenie, niż te lata, które mijały i mijały ... a tutaj nigdy bladej kreski nie widziałam.
Tzn widziałam... ale po godzinie i pod światło. Wiedziałam, że to fake, a na złość po tej godzinie dostałam @. Taka złość była! Dlatego nie robię testów. Nigdy mnie nie oszukały, ale i tak beta szybciej będzie
Czekamy na Ciebie. Lipiec będzie Twój! Będę zaciskać kciuki! A jak się nam uda, to zarazimy Ciebie, nie ma bata!![]()
Żołądek od rana mam ściśnięty,..ledwo wcisnęłam śniadanieDopchałam się luteiną i łapie pozytywne fluidy z forum
Jeszcze nie wiem ile kropeczek dostanę, nieśmiało marzę o dwóch
Dziewczynki kochane, życzę Nam wszystkim wspaniałego dnia! Niech nasze maluchy na długo zadomowią się w naszych brzuchach! To wielki dzień!
Trzymam kciuki za każdą z nas![]()
Mocno mocno trzymamy i wierzymy że się uda!Kochane trzymajcie mocno kciuki za moj dzisiejszy transfer :*
Powodzenia. Transfer to najprzyjemniejsza cześć całej procedury. Będzie super xŻołądek od rana mam ściśnięty,..ledwo wcisnęłam śniadanieDopchałam się luteiną i łapie pozytywne fluidy z forum
Jeszcze nie wiem ile kropeczek dostanę, nieśmiało marzę o dwóch
Dziewczynki kochane, życzę Nam wszystkim wspaniałego dnia! Niech nasze maluchy na długo zadomowią się w naszych brzuchach! To wielki dzień!
Trzymam kciuki za każdą z nas![]()