reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewuszki!!!!!!

Chyba mogę się cieszyć, powiedzcie mi, że mogę, bo zaczynam się tak podniecać jak głupia!
Beta HCG 35.8 mIU/ml
Aaaaaaaaa .... Nie wierzę!
Hip Hip hura! No rewelacja- tylko uważaj żebys głowy nie obiła jak pod sufit będziesz skakać:) Wspaniała wiadomość, ja odrana zygam a tu takie rzeczy się dzieją- takiej wiadomości to ja oczekiwałam:)OGROMNE GRATULACJE!!!!!
Teraz tylko spokój, dmuchanie na zimne i kolejne czekanie na wizyty, jednego nie życzę - cholernych nudności:)

dziewczyny,moze i marudze,ale mam straszny dzien dzisiaj.Wszystko mnie drazni,jestem rozzalona na wszystko i co chwile wybucham placzem bez sensu:( leki czy emocje???? a do tego wszystkiego brzuch dosyc mocno daje o sobie znac.... sama nie wiem co mam sobie myslec????
po ostatnim nieudanym razie jestem pewna,ze sie nie uda,ale mam jednak cicha nadzieje.....
masakra.....

Bądź dobrej myśli, nie poddawaj sie! [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hip Hip hura! No rewelacja- tylko uważaj żebys głowy nie obiła jak pod sufit będziesz skakać:) Wspaniała wiadomość, ja odrana zygam a tu takie rzeczy się dzieją- takiej wiadomości to ja oczekiwałam:)OGROMNE GRATULACJE!!!!!
Teraz tylko spokój, dmuchanie na zimne i kolejne czekanie na wizyty, jednego nie życzę - cholernych nudności:)

Od kiedy masz taką przyjemność?
Teraz będę żyła do środy, później do piątku. Nie przewiduję spadku bety!

reklama
Do góry