reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
larvunia kciuki mocno zaciśnięte:-)
Women, Ladina jaka macie ta hemoglobinę?? bo ile tojest niska mnie ciekawi:-)
Jagoda tez sobie nei wyobrazam niko obcego w domu! A teściowej to już napewno!!!!!!!
Jagoda tez sobie nei wyobrazam niko obcego w domu! A teściowej to już napewno!!!!!!!
Women pewnie dostałaś zelazo. Ja tez miałam to samo: początki anemii i bakterie w moczu. Na bakterie to urosept oczywiscie:-( Będzie dobrze, nie przejmuj się ,tylko jedz dobrze i nie przemeczaj sie!:-)
nie dostalam zelaza wlasnie i urosept bralam wczesniej teraz dostalam antybiotyk furaginum.

Jesli juz to blizej tego 35tc bym Ci zyczyla... zawsze dla dzieci lepiej :-)Ladina mój pierwszy gin do którego chodziłam (całe 23tc) stwierdził, że wg niego będę rodzić między 28 a 35tc![]()

larvunia kciuki mocno zaciśnięte:-)
Położna mi powiedziała ze jest niska ja nie umiem odczytac tego na wynikach.
Jak to sie czyta jakie oznaczenia?
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
aha...ja mam 11 a norma jest od 12:-) dlatego też sie zatsanawiam ile to wg. nich jest nisko:-) za nisko:-) bo na wizyte dopiero za tydzień ide:-) i oprócz tego mam MCH i MCHC też minimalnie ponizej normy:-) ale w sumie te 2 zawsze miałam ponizej normy i nigdy nic nie mówila mi...ale HGB to pierwszy raz:-)
reklama
Sabinko
nie wiem jaki mam wynik, Pani mnie tylko poinformowala, ze za nisko i ze moze da mi zelazo. Ale w koncu dala mi jeszcze jakies dodatkowe witaminy...
Kajunia
to Ci kurcze wywrozyl date porodu
mozna sie podlamac
A z tym remontem to sie nie wyglupiaj
Ja bede pokoik szykowac juz po narodzinach.
A mi sie wlasnie szwagierka wprosila na obiadek:dull: Jestem zachwycona:dull:
no nic trzeba bedzie cos typowo polskiego upichcic;-)
nie wiem jaki mam wynik, Pani mnie tylko poinformowala, ze za nisko i ze moze da mi zelazo. Ale w koncu dala mi jeszcze jakies dodatkowe witaminy...
Kajunia
to Ci kurcze wywrozyl date porodu
mozna sie podlamac
A z tym remontem to sie nie wyglupiaj
Ja bede pokoik szykowac juz po narodzinach.A mi sie wlasnie szwagierka wprosila na obiadek:dull: Jestem zachwycona:dull:
no nic trzeba bedzie cos typowo polskiego upichcic;-)
Podziel się: