reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 - ahh, zawiłe są te nasze ścieżki... :(
Ja za to się ucieszyłam bo Kubiaczyk powiedziała, że nie mam już żadnego torbiela i nie widzi u mnie podejrzenia polipu, które widział Wandelt, choć on zaznaczał, że jest opcja, że to się samo wchłonie.

@Funia90 - ja już czaiłam się na nią bardzo długo, odkąd dziewczyny tu pisały o niej i chyba po 3 miesiącach w końcu trafiłam! Nie wiem czy nie kupię dziś pozostałych, co by sobie zamrozić :D pyszna serio, jak prawdziwa!
Ja raz zamówiełam w Pizza Express pizze bezglutenową i była mega kukurydziana i ohydna, nawet 1 kawałka całego nie zjadłam... a ta, pyszności :D od razu na kolacje wjechała :D

@Martwi dzięki za info.... O pizzy... Niezwłocznie spróbuję, bo jednak ciężko znaleźć takie produkty. Chociaż ja sobie dopracowana przepis na ciasto z mąki gryczanej.. No nie jest to pszenna ale lepszy rydz niż nic :-)

No i jednak nie spróbuję po przeczytaniu kolejnych postów.:-( ser mozzarella bez laktozy mnie nie urządza bo u mnie nietolerancja na kazeine :-(

@marzycielka81 oby to była pomyłka, trzymam kciuki :-)

Wspólczuję z tymi dietami, ale dla maluszka, to wszystko warto zrobic :)
@marzycielka81, to może przez niski progesteron (skoro nie bylo owu) albo... -moja mała jest z cyklu "bezowulacyjnego":p
Nasz Piotruś jest taki słodki, waży 3700, a wydaje się taki malusieńki. To niesamowite, że z brzucha mamy wychodzi taki CUD.
@Porzeczka1234, jutro już nie biorę encortonu:p
@agatush, zastrzyki daje się calkiem dobrze, tylko robią się siniaki. Tez masz na udach gorsze since niz na brzuchu? Czy ja coś zle wbijam?

Witam dziewczyny ;)

Funia super , że z dzieciątkiem wszystko Ok ;) bardzo się cieszę ;)

U mnie nuda ! Praca i dom itd

Za 2 tygodnie do Polski jedziemy na 3 tygodnie już nie mogę się doczekać !!!
I na pewno kupie ta pizzę
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu !

Macie jakieś fajne palny na weekend ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka81 tez mam taki sluz i sie zastanawiam ki cholera niby sie okres zaczyna a sie rozkrecic nie moze
Nie wiem czy to swiadczy o czyms czy mu jestesmy przewrazliwione i sie wpatrujemy we wszystkie objawy

reklama
@iveo a kto to wie. Ja tan dopiero jak zobaczylam te smuzke krwi to zwariowalam. Ja wszystko sobie tlumacze bo skoro nie bylo owu i endometrium to kitu bylo to nie moge sie nastawiac. Nie ukrywam, ze gdyby lekarz soe pomylil to bylabym szczesliwa bo jestem juz zmeczona ta walka.
U mnie do okresu jeszcze 5 dni. Poza tym temperatura 37.2 woec za wysoka na okres.
@kas90 z pewnoscia to progesteron.

@Ovli chcialam jechac na Etno festiwal ale ma lac w niedzielew Poznaniu. Plany u mbie zalezne od pogody.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry