reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No wygrywasz Internety tym pytaniem . Nigdy nawet mi to do głowy nie przyszło bo niby jak? Taka szczotka do butelek i białym jeleniem? [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Hehe zwizualizowalam to sobie [emoji23]
Ale tak zupełnie na poważnie to podobno są kobiety które myją pochwe ale to faktycznie niszczy pożądaną florę bakteryjną i robi idealne środowisko dla grzybów i drobnoustrojów chrobotworczych. Można sobie z ten sposób krzywdę zrobić.

[emoji127] 28.10.2017

reklama
To teraz może ja wygram internety :-p w poniedziałek ostatnia luteina i duphaston (jestem po punkcji, transfer odroczony) wczoraj plamiłam na brązowo myślałam okres dziś sucho i czysto. Czy ten okres po punkcji, lekach może taki być, że tyle co nic i tylko plamienia? Czy to normalne?

U mnie wczoraj 6 dpt 5dniowej blastki i beta nawet nie drgnela więc szykuje się na przyszły miesiąc... Dla pewności robię jeszcze w poniedziałek powtórne badanie (wg zaleceń lekarza), ale już nie licze ze cos z tego wyjdzie.
Rośniemy w siłę na przyszly miesiąc ;-) najwazniejsze to wierzyć i nie poddawać sie :-)

Hallo . Może mnie pamiętacie, miałam mieć początkiem maja transfer Ale żaden z zarodków nie przeżył (trzech). Początkiem czerwca zaczęłam stymulacje . W ostatnią niedzielę miałam transfer 2 blastek pięciodniowych. Dzis rano 6dpt zrobilam test i wyszedl pozytywny:). Dodałabym zdjęcie ale nie potrafię :(
Super .
A jeszcze jakies mrozaki Ci zostaly ?

Hallo . Może mnie pamiętacie, miałam mieć początkiem maja transfer Ale żaden z zarodków nie przeżył (trzech). Początkiem czerwca zaczęłam stymulacje . W ostatnią niedzielę miałam transfer 2 blastek pięciodniowych. Dzis rano 6dpt zrobilam test i wyszedl pozytywny:). Dodałabym zdjęcie ale nie potrafię :(
O super wiadomości z samego rana :-) Gratuluję!

To teraz może ja wygram internety :-p w poniedziałek ostatnia luteina i duphaston (jestem po punkcji, transfer odroczony) wczoraj plamiłam na brązowo myślałam okres dziś sucho i czysto. Czy ten okres po punkcji, lekach może taki być, że tyle co nic i tylko plamienia? Czy to normalne?
Ja miałam normalny, może się rozkręci

[emoji127] 28.10.2017

Hej dziewczyny czy jest tu jakas laska której transfer się powiódł mimo infekcji pęcherza tuż po transferze? A może znacie taki przypadek?

reklama
Hej dziewczyny! Wracam do Was. Jestem na starcie, biorę antyki, start ivf planowany na początek lipca. Powiedzcie proszę, co jadłyście w trakcie stymulacji? Słyszałam, że dużo białka, że nie było hiperki, ale chodzi mi tak praktycznie, czyli ile mniej więcej, coś na zasadzie, że dużo jajek, czyli omlet codziennie? I moje drugie pytanie, miałyście polipowate endometrium wykryte przy ivf? Robiłyście histero przed ivf i było ivf skuteczne, czy zostawiałyście ten temat? Mój lekarz mówi, że to nie jest przeszkoda.

Do góry