reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

W czwartek miałam transfer i zaraz po tym dostałam zapalenie pęcherza doktor dał mi antybiotyk ale jakoś nie mam zbytnio nadziei na pozytywną betę ;( dzięki za opowiedz;)

Głowa do góry, musisz wierzyć. Na pewno dr nie dał Ci nic, co mogłoby zaszkodzic. Ja nie dostalam nic i przerodziło się w zapalenie nerki

reklama
Głowa do góry, musisz wierzyć. Na pewno dr nie dał Ci nic, co mogłoby zaszkodzic. Ja nie dostalam nic i przerodziło się w zapalenie nerki

Co ty ? Zapalenie nerki?! To już poważna sprawa..;/ no ja już w tym samym dniu dostałam monural a teraz mam zinnat doktor mówi że ten lek nie przeszkodzi ale infekcja owszem ;( no cóż trzeba się przygotować na najgorsze.. Po pierwszym transferze wszystko było ok a i tak się nie udało..

Cześć dziewczyny jestem po punkcji
ostatecznie pobrali mi 16 jajek niestety wszystkie musiałam zamrozić gdyż plemniki z biopsji M nie nadawały się do zapłodnienia . za 10 dni wizyta i dowiem się kiedy możemy na nowo poszukiwać u M małych mocarzy
Trochę mi przykro.ale jak na fakt ze M ma azoospermie a jednak znaleźli plemniki i spermatogeneza zachowana( w co mało który lekarz wierzył) to już mi trochę lepiej . szczególnie jak widzę ze M na nowo uwierzył ze może mieć WŁASNE dzieci jedynie co musimy teraz robić to zastosować jeszcze większą suplementacje M.
Wierzę ze teraz już bedzie tylko lepiej .
Przecież nadzieja umiera ostatnia

Na pewno się uda;) u nas też ż armia były spore problemy a na 6 dojrzałych jajek udało się zaplodnic 5 komórek ż czego mamy 4 blastusie;) dr był w szoku;) a jednak da się;) także u was się też uda

No wygrywasz Internety tym pytaniem . Nigdy nawet mi to do głowy nie przyszło bo niby jak? Taka szczotka do butelek i białym jeleniem? [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
No ja tak robie ..... a to źle ?
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
Czytalam rozne cuda :oo: np zeby w dzien transferu nie myc zębów i włosów :p

Ale w porownaniu do 1 sttmulacji 2 jest piekna. I stymulowalas sie odrazu bez przerwy ?
Jak tylko dowiedziałam się że z transferu nici , odstawiłam progesteron i czekałam na okres. Gdy dostałam zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne .Skończyłam opakowanie poczekalam na okres i zaczęłam stymulacje. Tym razem oprócz gonalu f dostałam również menopur. W 12 dniu cyklu miałam punkcje a 5 dni później transfer. I tadam;). Mam nadzieję że wszystko będzie ok. :)

reklama
Hej Dziewczynki! Chwilę mnie nie było bo musiałam ochlonac i nadrobić zaległości ale już jestem i to z mega dobra nowina :)
Przedstawiam Wam naszego Kropka! [emoji1]
1498305435-aaaaaa.jpeg

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans
Śliczny[emoji7]gratulacje

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry