reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Lilka wiem co czujesz...ja sama 3 lata temu ryczalam jak bobr i pakowalam sie tysiac razy.Tesknilam przeokropnie. Moja mama mnie pocieszala,ze ponoc teskni sie 3 miesiace i powiem Ci,ze cos w tym jest :tak:
Na szczescie zyjemy teraz w dobie telefonow,netu i samolotow.
Co mieli powiedziec ludzie w latach 30-tych,40-tych? Kiedy wyruszali za wielka wode i sluch o nich ginal,a listy szly miesiacami:szok:
Lila dasz rade! Masz kolo siebie ukochanego mezczyzne i cudowna coreczke.

A dlaczego sie nie mozesz dostac do lekarza???
Troche dziwne to.

A co do wozkow...ja tez mam po Antku czarny :cool:

reklama
Anineczka dziekuje
to co piszesz mnie strasznie pociesza bo wiem ze ''jedziemy na tym samym wozie'' ;-)
ja tez jak mam chwile zalamania to potem sobie mysle ''ale ty glupia jestes,w PL bylo tak i tak a tu jest lepiej i czego narzekasz babo''---troche pomaga
ale sa noce ze musze sie poprostu wyplakac :dull:
Karlos ma jakis kontakt z ludzmi,bo pracuje,ma znajomych,ktorych i ja poznaje ale...brakuje mi przyjaciol...tych od lat...ktorzy sa tam daleko
a ja z Mili calymi dniami sama....dlatego ciesze sie ze chociaz ten internet juz mam bo normalnie przestane tak tesknic bo sobie ze wszystkimi pogadam chociazby w ten sposob :happy:

Lilka juz niedlugo poznasz jakas fajna mame i byc moze nawiazesz nowe przyjaznie.Troche czasu na to trzeba.
Wiem jak zal jest przyjaciol z Pl.Mozna by powiedziec,ze moje kontakty z przyjaciolmi zmienily sie na znajomosci...smutne,ale prawdziwe.
Nie mamy juz tak dobrego kontaku jak przed wyjazdem.Inny swiat inne cele...
Niektorzy maja nam za zle,ze wyjechalismy inni,ze nam sie jako tako powodzi...

Mam tutaj w Irlandii jedna najlepsza przyjaciolke,poznalysmy sie juz tutaj,w ciezkich czasach.Jest wspaniala(tylko szkoda,ze mieszka 34 km odemnie).
A tak to mamy kupe znajomych,jest moje kuzynostwo tutaj i moj brat)
Teraz to sie smiejemy z mezem,ze zrobilismy sobie odwyk od nich.Zarzadzilismy szlaban na spotkania na 3 tygodnie,bo juz mielismy dosc ludzi w domu.
Wynajmujemy sami dom 4 pokojowy i mielismy gdzie ich przenocowac tak wiec jakakolwiek imprezka to u nas.
Ale tak jest w weekendy lub w swieta.
W tygodniu jestem sama...sama...sama z Antkiem.
Nie powiem czasem to mnie do szalu doprowadza ale z drugiej strony to chyba polubilam ta moja samotnosc ;-)

Glowa do gory:happy2:

Misia co ja bym bez Ciebie zrobiła,ty to jednak masz obszerną wiedzę w dziedzinie medycyny......dziekuje bardzo za wyjaśnienie :-)

Sabina p to mówisz ze wyniki nie są az takie złe?Hmm niewiem po co mnie straszą,ale zeby nic mi nie przepisali,nawet tableteczki żelaza?

Misia kochana a co wiesz na temat przepukliny pępkowej.?Skąd sie ona bierze?Ten lekarz nic mi nie mówi,wspominał coś o powłokach brzusznych ze za szybko brzuch rośnie pępek wypycha,ale ja nie mam wcale duzego brzucha,wiec co bedzie za miesiąc?:szok:

Lilka witaj,chyba sie jeszcze nie znamy :-);-):tak:Miło mi Cię poznać!

Ja kochane wróciłam z pracy,staram sie nie robić wszystkiego ale tak sie nie da,jestem chyba pracoholiczką :tak:Lubie wszystko sama robić bo wiem ze będe miałą zrobione to najlepiej nie wiem głupia baba ze mnie.
Lece pod prysznic i spać.

jasne choelra no i wszystko mi isę skasowało:-) a tyle sie opisałam:-( no to w skrócie teraz:-)

Hej mamcie:-)
Wstałąm sobie troche wcześnie dzis:-)
Women pewnie że nie są złe:-) wiem tylko tyle że np. HGB jest wynikiem niepokojącym u ciężarówek ok. 8. pytałam lekarki bo ja zawsze mam za mało hemoglobinki:-) nawet przed ciążą:-)
NIE PRZEPRACOWYWUJ SIĘ BO PO DUPSKU DOSTANIESZ!!!:-) wiem jak to jest być pracoholikiem:-) ja przed ciążąi do 5 miesiąca też taka byłam;-)

Lilka hej:-) my też sie chyba za bardzo nie znamy bo pamietam jedynie że TY wyjeżdzałas jak ja akurat zaczęłam pisać:-) ale pewnie to wszystko sztbciutko nadrobimy:-) mam nadzieje:-);-) buźka dla Ciebie Milenki i maluszka:-)

Mamcie zaczynam dzis z maluchem 7 miesiac:-) ale się cieszę:-)
a wogóle to mnie nie będzie dzis od ok. 11 do jutra ok. 12 :-) bo wyjeżdzam z mezem na weekend do HOTEL SPA RESORT, nazwa piekna i co z tego jak ja nie mogę z połowy rzeczy tam korzystać:-) solarium, sauna, Kabina IR, paintball (ale wpadłam na pomysł że zrobię sobie dużą tablice z napisem mnie nei strzelać:-)) i wiele innych rzeczy co z tego:-) hehe Mężulek ma imprezę z firmy więc ja sobie wyobrażam co tam bedzie:-)

no to jakby cos to miłego dnia, weekendu, ucałujcie brzuszki, nie przemęczajcie się:-)
i piszcie dużo:-) coś czuję że dużo zaległości bedę miąła:-)

Dzień dobry,a co tu tak pusto?
Gdzie sie podziały wszystkie mamy?
Sabinko dziekuje za wyjsnienia.......Kiss
Ja własnie jem śniadanko i dziś zrobie sobie lużniejszy dzień i wybiore sie z rodzinką do parku dinozaurów niedaleko Bydgoszczy.Buziaki dla Was

reklama
czesc
...ale mi sie niechce nic dzisiaj. Mam straszny balagan w domciu i strasznego lenia zarazem :sorry: ehhh.... co by tu zrobic zeby nic nie robic ;-)
milego dnia mamuski!!

Do góry