reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witajcie Kochane!

Ja dzisiaj sprzątam w domku, bo juz bajzel nie z tej ziemi sie zrobił:szok: Ciagle ostatnio mamy jakiś gosci i już nie wyrabiam. W srodę idę na wesele szwagierki...ale się cieszę!!! Juz sie nie mogę doczekać!

Poza tym pogoda wstrętna, ciągle leje..brrr...

Zmykam dalej sprzątać...:sorry:

reklama
helo :-)

ale u mnie leje
wiecie jak dziwnie tutaj jest? bo jak zacznie padac to pada pare dni non stop :-p

a slyszalam ze miasto Bergen tym slynie ze na 365 dni w roku - 365 dni pada :szok::-D:-D:-D:-D

o rany powinnam sprzatac
jeszcze torta robie na weekend (slodycze i wypieki nie sa tak dobre jak u nas :cool: moze i dobrze heheee bo malo jem hahaaaa )

ale lenia mam ze hohohooo
widze jednak ze nie tylko mnie dopadl
a musze posprzatac bo gosci dzis mam,siostra z rodzinka wpadaja
siostrzenica na weekend u nas zostaje
ostatnio na kazdy weekend przyjezdza:happy:

kurcze ide sie ruszyc do roboty
jak mi sie nie chce:-p

Lilka hej:-) my też sie chyba za bardzo nie znamy bo pamietam jedynie że TY wyjeżdzałas jak ja akurat zaczęłam pisać:-) ale pewnie to wszystko sztbciutko nadrobimy:-) mam nadzieje:-);-) buźka dla Ciebie Milenki i maluszka:-)

witaj Sabinko :-)
faktycznie nie mialysmy okazji sie poznac
minelysmy sie doslownie :tak:
ale Anulka pisala mi o Tobie :cool:
no wlasnie gdzie Anulka??

Lilka WITAJ Rybko spowrotem :tak::-):tak:

witaj Kajuniu :-):-)
jak sie czujesz kochana??

cos pusto tu
wszystkie sprzataja a ja sie obijam
ide pościemniac cos w tej chacie:-p

Witajcie mamusie!
Dlugo mnie nie bylo na forum, widze ze duuuuzo sie dzialo:-)

U mnie wszystko dobrze, ostatnie USG nie pokazalo chlopca ;-) spodziewamy sie wiec dziewczynki:-D Marysi.

Mam nietolerancje glukozy-naszczescie wszystko jest wporzadku -wystarczy ze trzymam sie diety. Poza tym wszystkie wyniki w normie-tylko zelaza za malo ,biore w tabletkach co wg co niektorych powoduje u dzieci czarne zabki w przyszlosci:szok: tak samo jak ulozenie mojej Marysi posladkowo swiadczy o tym ze bedzie miala problemy z biodrami:wściekła/y: mam juz dosyc takiego straszenia!:no: przeciez to ze teraz dzidzia jest ulozona posladkowo jeszcze o niczym nie swiadczy, jeszcze ma czas zeby przyjac prawidlowa pozycje, myle sie??

witajcie kochane....:-)
Lilka,kathhe...witajcie:-)
kurcze co zabieram się do nadrabiania forumowych zaległości to coś mnie odciąga:wściekła/y:
teraz też tylko wpadam się przywitać w przerwach między robieniem lecza:dull:
u nas pogoda ok
teraz się słońce przebija przez chmurki
i najważniejsze jest czym oddychać
czekam na męża aż z pracy wróci ,zjemy obiadek i śmigamy do kina a potem na stare miasto na lody i mrożoną kawkę:rofl2::rofl2::rofl2:
dzisiaj ostatni wieczór bez naszego starszego synka który jutro od babci wraca
więc trzeba go odpowiednio spożytkować:cool::-p:elvis::rofl2::happy:

milutkiego dnia kochane:tak:;-):-):happy:

Witaj Kathe:-)
Nie przejmuj sie tymi przesądami i straszeniem, wg mnie to nie ma wpływu na problemy z bioderkami w przyszłości u dzieciaczka:no: A co do ząbków to też nie wydaje mi się, zeby były czarne...Ludzie takie głupoty gadają, słyszałam ostatnio ze jak uzywa sie samoopalacza to dziecko rodzi sie brązowe...hahaha...:szok::-D

Lilka ja też mam lenia strasznego, jeszcze nic nie posprzątalam, tylko zdązyłam obiadek zrobic. Podlizałam sie mojemu mężulkowi i zrobiłam fasolkę po bretońsku...on ją uwielbia...garnek ma na raz:-D:-D:-D

Witajcie brzuchatki;-)
Dolaczam do tych ktore maja lenia;-) Dobrze ze teraz jest przynajmniej czym to usprawiedliwic;-)

Lilka
witaj ponownie;-)
Ja doskonale rozumiem Twoje rozterki. Ale nie pociesze Cie, bo ja dopiero po 3 latach zaczynam sie oswajac z zyciem na obczyznie. Apogeum nostalgii przechodzilam jak urodzila sie mala, nie wiem jak moj maz ze mna wytrzymal:confused2:Pakowalam sie setki razy;-), ale teraz sobie tlumacze, ze ludzie ktorych mi brakuje maja swoje zycie i wcale juz by nie bylo tak jak na studiach:nerd: Teraz przyjezdzaja do mnie znajomi czasem i jakos mi to rekopensuje rozlake :happy: Kocham Warszawe i tam czuje sie najlepiej, moze jeszcze kiedys bedzie mi dane tam zamieszkac...
W Norwegii tez kiedys bylam , wprawdzie tylko 3 miesiace, ale wiesz co mnie przerazilo , okres zimowy gdzie dzien trwa kilka godzin:szok: Deprecha murowana:zawstydzona/y:

kathhe
olej te zabobony, dziecko jeszcze moze 5 razy pozycje zmienic;-) moje dwa lobuzy tydzien temu byly w innej pozycji;-)

reklama
..u Was pada.... a u mnie masakrycznie duszno i slonecznie.....
i nadal mi sie nic niechce :dull:

mi nadal tez nic sie nie chce
zbieram sily :happy2:

witajcie kochane....:-)
Lilka,kathhe...witajcie:-)
milutkiego dnia kochane:tak:;-):-):happy:

czesc Pati i rowniez milego dnia :-)

Lilka ja też mam lenia strasznego, jeszcze nic nie posprzątalam, tylko zdązyłam obiadek zrobic. Podlizałam sie mojemu mężulkowi i zrobiłam fasolkę po bretońsku...on ją uwielbia...garnek ma na raz:-D:-D:-D

jestes z tym obiadem choc troche do przodu
ja kompletnie nic nie zrobilam
nawet tylka od kompa nie oderwalam:szok:

Lilka
witaj ponownie;-)
W Norwegii tez kiedys bylam , wprawdzie tylko 3 miesiace, ale wiesz co mnie przerazilo , okres zimowy gdzie dzien trwa kilka godzin:szok: Deprecha murowana:zawstydzona/y:

hahahaaa slyszalam ze dzien w zimie jest tu baaardzo krotki :szok::-D
jakby co to szukajac lekarza znalazlam klinike psychiatryczna :happy2::happy2::rofl2::rofl2: przynajmniej wiem gdzie jest hahaaaa

rajuska teraz to mykam na dobre bo stary wroci z pracy a chata lezy :dull:

Do góry