reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

dzień dobry Mamusie:tak:

sabina_p...
witaj spowrotem Kochana:tak::-)
ale cudowny czas spędziłaś na wyjeżdzie
też bym tak chciała:tak:
czekamy w galerii na relację foto:-D

to straszne co przydarzyło się tym ludziom:no:
boże,aż mi się myśleć nie chce co muszą przeżywać:baffled:

Lilka...jak u Ciebie?
mam nadzieję że już wszystko si ;-)

reklama
Ojej Sabinko jakie straszne wiesci z samego rana :szok::-(
Wspolczuje strasznie tej mamie i tatusiowi :-(
[*]

Ciesze sie,ze wypad sie udal:sorry2:
Tylko szkoda,ze nie moglas korzystac z wszystkich urokow Spa.Ale moze odbijesz sobie pozniej,jak dzidzia bedzie juz na swiecie:happy2:

U nas pogoda do bani i kurcze noce robia sie zimne.Rano zanim sie ubralam trzeslam sie jak galareta.
Czyzby czas na podgrzewanie chaty :crazy:
Synal juz lepiej.Goraczka minela i humor sie poprawil.
Ehhh to zabkowanie :eek::eek:

Milego dnia.

Ciekawe jak tam Kajunia ?

czeeeeesc
wrocilam wlasnie z przychodni.... i co... ja mam jakiegos pecha :crazy: Najpierw pani w rejestracji powiedziala, ze te skierowanie co mam na osobnej kartce (bo zapomnialam ksiazeczki a chodze prywatnie do ginekologa) nie wystarczy i ze musze isc do rodzinnego lekarza po skierowania do diebie..costam :wściekła/y: No myslalam ze jej walne tam w okienku! Przeciez mialam w reku od ginekologa skierowanie! Ale nieeeeeeeee to nie wystarcza! No paranoja. Zauwazyla pani jak sie wkurzylam i powiedziala ze nie bede musiala sie juz tu wracac ze ona mnie zarejestruje ale musze i tak isc po skierowanie musi byc w ksiazeczce rumoskiej. Wiec cheja w samochod (dobrze ze go jeszcze mam ) i dawaj do rodzinnego lekarza...... no naszczescie bez kolejki tam ludzi mnie wpuscili i doslownie 5 min to trwalo. Teraz jestem juz w domciu i sie zastanawiam co ja bede robic do tego listopada.....hmmm... :sorry2: Nie za szybko polazlam na to L4?? Chociaz z drugiej strony mam taki komfort psychiczny od piatku (od dnia pierwszego wolnego), ze micha mi sie cieszy ciagle. Czuje sie taka rozluzowana.... ehhh ... marzylam o wolnym chociaz 2 tygodnie. No oki, ale co potem?? :crazy: Chyba sie zanudze :rofl2:
milego dnia kochane!!

acha..... wizyte u diebe..costam mam dopeiro na 20tego. Do tego czasu zajadac sie bede smakolykami, bo wiem ze niedlugo na diete przejsc bede musiala :sorry2:

no tak to właśnie kobietki jest z naszym życiem niestety:-( nigdy nic nie wiadomo..dlatego trzeba się ciągle cieszyc:-) no ale i na męża pokrzyczeć tez czasem trzeba:-):-)
Anineczka super że z synkiem już lepiej:-)
Pati wstawie napewno jakieś foteczki tylko muszę wszystko pozgrywać:-) choć ja to może na 2 lub 3 jestem:-) a resztę to mężuś ma porobione:-)
Larvuniu tak to właśnei jest z naszą kochnaą służbą zdrowia ... nachodzić sie trzeba że masakra........a z tymi smakołykami to mozę tak bardzo nie przesadzaj:no: żeby wyniczki wyszły lepsze z cukrem:-) czego zyczymy:-)

ja już dzis o 7 byłam na badankach właśnie po 15 mam wyniki ale nie wiem czy odbiorę dziś bo brzusio mi cos cholernei twardnieje po tych moich wycieczkach;-( mam nadzieje zę to przez zmeczenie...

Witajcie
Sabinka straszny wypadek,bozie taki mały 10 miesięczny aniołek :baffled: nie wiem co powiedzieć.
co do twojego wypoczynku to tylko pozazdrościć,ach jak ja bym chciała pojechać gdzieś odpocząc;-)
larvunia ale masz przeboje,nasza służba zdrowia jest the best :sick:
Lilka współczuje takiego wieczoru naprawde.Mam nadzieje ze szybciutko sie pogodzicie i torcik zjecie heh:-)
Pati to teraz masz labę,odpoczywaj maleńka ile wlezie :tak:

Ja zaraz do pracy uciekam kochane....

Witajcie kochane! Daw3no mnie nie bylo a to dlatego, ze moje cisnienie skacze jak oszalale! Ostatnio mialam 135 na 51 i wydaje mi sie ze tak nie powinno byc! Moze ktoras z was ma pojecie i mi to wyjasni??? Ogolnie mam bardzo niskie cisnienie i jestem nonstop senna! Leb mi peka a tu jeszcz etrzeba sie dzieckiem zajmowac!

Nie jestem w stanei nadrobic wszystkiego ale doczytalam o smierci tego biednego malenstwa! Az mi ciarki przechodza!!! Wyrazy wspolczucia dla rodzicow!!!!!!!

Women doczytalam tez o Twoim ex- i tak sie zastanowilam co on soie mysli??? Ale po krotkiej chwili stwierdzilam ze on nie mysli bo mu mozg wywialo! Nie przejmuj sie tym dupkiem kochana i na pocieszenie powiem ci ze fajna przyszlosc bedzie miala ta baba z ktora sie calowal! Juz sie ciesze bo ludzie sie tak szybko nie zmieniaja i jaki byl dla ciebie taki bedzie i dla niej!!! hihihi

Kajuniu mam nadzieje ze u ciebie wszystko oki a co najwazniejsze u maluszkow tez!!!!

Witam i pozdrawiam wsyzstkie listopadoweczki bo nie jestem w stanie odwolac sie do kazdego posta z osobna!!!

lilka no coz jednym zdaniem-faceci czesto nas nie rozumieja-zbyt czesto:wściekła/y: ale czasem jednak jak sie ich naprowadzi to potrafia byc kochani i romantyczni:happy2:
sabina_p witaj;-), to straszne co napisalas, boshe trzeba tak na wszystko uwarzac przy dziecku:no::-(

larvunia szkoda ze wizyte u diabetologa masz dopiero 20tego, takich rzeczy nie nalezy pozostawiac bez kontroli, ja mimo iz nie mam cukrzycy tylko nietolerancje glukozy to i tak jestem conajmniej raz na dwa tygodnie w poradni diabetologicznej na kontrole-bez kolejki-
musze mierzyc po glownych posilkach cukier i zapisywac, musze byc na diecie(co jest ciezkie bo ciagle chce mi sie slodkiego i czasem sobie pozwalam, ale zaraz potem mierze cukier).
Nie powinni cie zostawiac tak dlugo bez kontroli ale miejmy nadzieje ze okaze sie ze jest wszystko ok jednak i nie masz sie czym martwic:tak:trzymam kciuki!

krecik nie znam sie za dobrze ale takie cisnienie moze byc spowodowane pogoda i mysle ze nie masz czym sie martwic, chyba ze masz je dluzej niz dwa czy trzy dni, w kazdym badz razie najlepiej zapytac lekarza:tak:a Eryczek ladne imie;-)
Ja tez sie kiepsko czuje, pogoda jest fatalna-duszno ciagle burza wisi w powietrzu i tak juz od kilku dni. Puchna mi stopy:-( kupilam zel dla kobiet w ciazy na obolale stopy, dzis wyprobuje;-)

reklama
laseczki właśnie zauważyłam że na stronie głównej w temacie przyszłe mamy już coraz bliżej początku jesteśmy:tak::tak::-):-)
ale fajowo
już niebawem będziemy nasze małe skarby tuliły:rofl2:
nie mogę się doczekać:rofl2:

Do góry