Lilka
Fanka BB :)
Larvunia ja mialam tak dzisiaj w nocy
malenstwo tak sie wiercilo ze wyczuwalam cos bardzo wyraznie :-)
wiecie co wam powiem? ja teraz taka placzliwa sie zrobilam i jak placze sobie do podusi to maluszek zaczyna cyrki wywijac
mam wrazenie jakby chcial mnie pocieszyc :-) a ja wtedy jeszcze bardziej becze...ale juz ze szczescia :-)
Ladina co mam po Mili jest w PL,a do kraju to ja nawet nie wiem czy na gwiazdke pojedziemy? takze musze zapomniec o tych rzeczach
a kupilam od razu jak sie dowiedzialam o ciazy w marcu na Allegro kombinezon na zime za polowe ceny...no i niezla wtopa
takze do kupienia mam wszystko
nawet fotelik do auta bo mialam pozyczony
malenstwo tak sie wiercilo ze wyczuwalam cos bardzo wyraznie :-)
wiecie co wam powiem? ja teraz taka placzliwa sie zrobilam i jak placze sobie do podusi to maluszek zaczyna cyrki wywijac
mam wrazenie jakby chcial mnie pocieszyc :-) a ja wtedy jeszcze bardziej becze...ale juz ze szczescia :-)
Ladina co mam po Mili jest w PL,a do kraju to ja nawet nie wiem czy na gwiazdke pojedziemy? takze musze zapomniec o tych rzeczach
a kupilam od razu jak sie dowiedzialam o ciazy w marcu na Allegro kombinezon na zime za polowe ceny...no i niezla wtopa

takze do kupienia mam wszystko
nawet fotelik do auta bo mialam pozyczony

Ale jakos nie mam natchnienia, szukam tez na odpowiedniku allegro uzywanych ciuszkow, ale nie wiem jakie duze te moje szkraby sie urodza.