reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Dziewczyny, my po remoncie wybieramy sie na urlopik...:-D:-D:-D mielismy wyjechac jutro rano, ale nie wyszlo nam z ubezpieczeniem...:wściekła/y::wściekła/y: musimy wykupic ubezp. turystyczne, bo w ciazy nigdy nic nie wiadomo... no i juz wypisalam wniosek na mnie i mezulka i okazalo sie ze ubezpiecznie nie obejmuje ciazy, tzn. koszt leczenia i transportu to mx. 100 euro... tak ma PZU i Allianz... ow...:szok::szok: ...hmmm dopiero poszukalam w necie i znalezlismy Hestie, tam do 32 t.c ponosza odpowiedzialnosc za ewntualne komplikacje, leczenie i porod... a po 32 t.c juz nie odpowiadaja... my planujemy 2 tygodnie, wiec sie mieszcze:-):-):-) ale mamy opoznienie...
mielismy jechac w czerwcu, ale remont mooooocno sie przeciagnal... potem juz w byly piatek, ale chcielismy kupic nawigacje ...a potem siadla nam klima w autku... ow... teraz juz wszystko ok, klima dziala, nawigacja jest jutro umowa ubezpieczenia i smigamy...
ciuszki juz powyciagane... tylko zapakowac... i juz nie moge sie doczekac:-):-):-)

siostro Kajuni
no to ciesze sie bardzo,ze to tylko tak profilaktycznie. Bardzo sie martwie o Kajunie, bo sama nosze blizniaki i tez juz sie odwrocily glowkami w dol:eek:

Anulka
a wiesz , ze tez zauwazylam, ze od slonca jej to znika, ale w miejscu pozostaje biala plama. Np. ma taka late na przeglubie raczki i jak sie opali to wszystko ma brazowe a w tym miejscu jakby zegarek nosila, taka biala plama...
Jakby co to ja polecam ta masc Elidel , po dwoch uzyciach u nas znikaja te laty, ale niestety po jakims czasie znowu sie pojawiaja. Wczesniej tego nie drapala a teraz widze, ze drapac zaczela:baffled: Ja mam jeszcze nadzieje, ze moze z tego wyrosnie..
Och zazdroszcze Ci tych wakacji!!!!

Witam z wieczora:-).
Co za tragedia z tym 10miesiecznym niemowlakie:-:)sick::szok:,az nie chce myslec co musza przezywac rodzice:no::-(
[*].

Siostro kajuni dziekujemy za informacje,pozdrowienia dla niej i chlopcow:happy2:.

A moj maz to chyba oszalal,straszyl co prawda,ze ma zamiar znowu na silowni cwiczyc,ale,ze zrobi ja w domu:szok::eek::baffled:??????????????
To ja juz nie wiem komu bardziej chormony szaleja;-):happy2::rofl2:.
Kupil laweczke wyciag i takie tam kilka zeczy w jednym i od godziny cwiczy:nerd::szok:,mam nadzieje,ze jutro wstanie o 5 do pracy na 12 godzin,bo ja za niego nie wstane:no::elvis:.Chyba ma za duzo testosteronu,i wcale mu sie nie dziwie:-p:happy2:.
Ale,ze mu sie tak chce po 12 godzinach pracy machac tymi ciezarkami podziwiam:-):happy2:,juz 2 lata nie cwiczyl i mu sie brzuszek zaokraglil wiec teraz ma na czym zrzucac;-):-p:sorry2: zbedne kilogramy hehehe:-D.

anulka1979...super że jedziecie na urlopik
od środy bardzo ładną pogodę zapowiadają:tak:
życzę miłego wypoczynku:-)
no i fajowo że już remoncik skończyliście
czekamy na relację foto z wyjazdu i remonciku:-);-)

witam pozno wieczorowo

jest tu jeszcze ktos??

siostro Kajuni wielkie dzieki ze nas informujesz o wszystkim na bierzaco :-)

Anulka a dokad jedziecie?? pamietam ze o Chorwacji pisalas :-)

Lilka...ja jestem ;-)
jak zwykle,o tej porze....
ostatnio spać nie mogę i po forum w nocnych porach buszuję:-p:rofl2:

właśnie czytałam relacje z porodów lipcówek
bosze, my też niedługo zaczniemy się "sypać":sorry2:
jeszcze parę dni
ostatnio o niczym innym nie myslę:baffled:

oo Pati jestes :-)
ale chyba juz poszlas

ja po Allegro buszuje i zaczyna mnie to...nudzic :shocked2:

ja lubie sklepy...polazic,podotykac....a w necie nie przetestuje wozka ani nie zobacze i mam namieszane :-p:dry:

Dobry wieczór miłym panią......

Kajunia trzymaj sie cieplutko,czekamy tu na Ciebie i trzymamy za Ciebie i maluszki kciuki :-):tak::-D

Anulka
super ze remoncik juz skończony i wkońcu upragniony urlopik.Życzę duzo słoneczka i odpoczynku :-)
Pati ja tez ostatnio mam bezsenne noce,niewiem dlaczego moze stresy nerwy :confused:

sylwia_27 ciesz sie ze zrobił sobie siłownie w domu,bo mój EX poszedł na siłownie taką duża u nas i po 2 miesiącach mnie zostawił dla innej.Więc kobieto ciesz sie ze masz go przy sobie :-)

Kochane mam dla was cos naprawde fajnego,animacje porodu REWELACJA poniżej jest link:
Animacja porodu - HaHau.pl

Ja dzisiaj troszkę popracowałam,poniewaz od niedzieli rano zle sie czuje,chyba po tych tabletkach co łykam bo wymiotuje,brzuch twardy jak arbuz a niby łykam nospe forte 3 razy dziennie,pępek wychodzi jeszcze bardziej.
W czwartek wybieram sie do szpitala na USG bo dostałam skierowanie wiec zobaczymy jak JORDANEK rośnie.:-DJuz sie doczekać nie mogę.

Postaram sie dzis jeszcze wkleić zdjęcia do galerii mojego brzuszka,tak jak obiecałam.
Tymczasem wielkie buzi na DOBRANOC.:-):-):-):-):-):-)

reklama
Dodam jeszcze ze dziś rozmawiałam z ojcem JORDANA i usłyszałam wiele złych słów.Mianowicie ojciec dziecka,moj ex powiedział ze sie nie przyznaje do dziecka,ze nie nada nazwiska i nie wyrazi na to zgody oraz ze nie bedzie go odwiedzał,poprostu mnie zatkało,ale moze tak bedzie lepiej dla nas dwojga(ja i dzidzia).Najpozniej do końca tyg planuje wybrać sie do adwokata i złożyć pozew do sądu o alimenty i ustalenie ojcostwa.Nie odpuszcze gnojowi jednemu.Takim powinni odcinać przyrodzenie publicznie!!!!!!!!!!!
Dam rade prawda Mamuśki?

Do góry