anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Kajunia, trzymam kciuki, za Ciebie i Twoich synkow, bedzie dobrze:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

mielismy wyjechac jutro rano, ale nie wyszlo nam z ubezpieczeniem...
musimy wykupic ubezp. turystyczne, bo w ciazy nigdy nic nie wiadomo... no i juz wypisalam wniosek na mnie i mezulka i okazalo sie ze ubezpiecznie nie obejmuje ciazy, tzn. koszt leczenia i transportu to mx. 100 euro... tak ma PZU i Allianz... ow...
...hmmm dopiero poszukalam w necie i znalezlismy Hestie, tam do 32 t.c ponosza odpowiedzialnosc za ewntualne komplikacje, leczenie i porod... a po 32 t.c juz nie odpowiadaja... my planujemy 2 tygodnie, wiec sie mieszcze:-):-):-) ale mamy opoznienie... 
Ja mam jeszcze nadzieje, ze moze z tego wyrosnie..
,az nie chce myslec co musza przezywac rodzice
:-(
.

??????????????
.
,mam nadzieje,ze jutro wstanie o 5 do pracy na 12 godzin,bo ja za niego nie wstane
.Chyba ma za duzo testosteronu,i wcale mu sie nie dziwie
.
,juz 2 lata nie cwiczyl i mu sie brzuszek zaokraglil wiec teraz ma na czym zrzucac;-)
zbedne kilogramy hehehe
.

Juz sie doczekać nie mogę.