dżoasia
Fanka BB :)
Choć to trudne, to ja polecam olać systemDziewczyny macie jakieś rady żeby tym razem się udało!co robić, żeby 5 raz był szczęśliwym...
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Choć to trudne, to ja polecam olać systemDziewczyny macie jakieś rady żeby tym razem się udało!co robić, żeby 5 raz był szczęśliwym...
No jasne!!!!! Wino, avocado, morelki i duuuuużo orzechów - najlepiej brazylijskichUu to ja będę jeść ananasa z tym winem to powaga?
To pij od dzisiaj, smak to kwestia przyzwyczajeniaCzytałam że nawet niektórzy lekarze zalecają picie lampki czerwonego wytrawnego wina od transferu do bety. Ma to wpływ na ukrwienie macicy a zarodek na początku jest dobrze chroniony więc mu to nic nie zaszkodzi. Przy nastepnym transferze też będę pić. Tylko nie lubię wytrawnego...
Na pewno się uda odpoczywaj, dbaj o siebie i nie myśl za dużoDziewczyny mam juz pod sercem moje skarby, dwie ladne blastki[emoji5] transfer malo przyjemny bo pęcherz za mocno pelny ale dalam rade. Teraz jade do domku i odpoczynek.
Czekaj, czekaj jak Ci się udało to jeszcze będziesz go przytulać hahahahaWiem niby to wszystko ;-) Najpierw bałam się siku, a teraz też nie lubię chodzić do wc bo się boję,że krew zobaczę. I tak o to własnie wc został moim wrogiem![]()
Dziewczyny nie mogę was z dzisiaj nadrobić bo już leżę ze śmiechuWczoraj narkoparty dzis kupa, jakby ktos bez kontekstu nas poczytal to pomyslalby - wariatki
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym się trochę dygała - zawsze to jakaś ingerencja hormonalna. A nie masz takiej opcji, żeby będąc w Polsce iść do dobrego gina, żeby cię zbadał, zrobic badania z krwi i skonsultować to ze swoim telefonicznie? Mógłby Ci wypisać recpetę na leki wcześniej i potem powiedzieć co i ile brać, a na transfer może zdążyłabyś wrócić?Teraz ja was się pytam czy waszym zdaniem pigułki anty. mogą zaszkodzić przy transferze naturalnym?? Chodzi o powstrzymanie okresu.. Będę w Polsce i jak tylko wrócę chce od razu podejść do transferu,a tak wychodzi, że okres dostanę akurat w Polsce??
To nie jestem śmieszne, to jest prawdziweEvulek no to trzymam kciuki[emoji11]
Dziewczyny pewno to smieszne ale nie balyscie sie chodzic do wc po transferze?
Dziewczyny mam juz pod sercem moje skarby, dwie ladne blastki[emoji5] transfer malo przyjemny bo pęcherz za mocno pelny ale dalam rade. Teraz jade do domku i odpoczynek.