braneta
Staranka o dzidzię:)
Właśnie zamówiłam sobie obiad i zjadłam w pracy szaszłyka drobiowego z kaszą i surówką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SmacznegoWłaśnie zamówiłam sobie obiad i zjadłam w pracy szaszłyka drobiowego z kaszą i surówką
Super wiadomośćDziewczynki!!!!!
Moje Malenstwo Kochane zyje!!! Serduszko pieknie bije!!! Uroslo od pieniadzialku) ma 1,85cm
to 8t2d
Jestem prze prze szczesliwa!!
Ciaza dalej zagrozona ale wiem ze moje Kochane Sloneczko zyje
Dziekuje Wam bardzo za wsparcie!!! :* <3
A mnie naszedł smak na zupę porową z serkami topionymi i mięsem mielonym.... Do tego robię grzanki z masełkiem czosnkowym. Zaraz będę wcinalaWłaśnie zamówiłam sobie obiad i zjadłam w pracy szaszłyka drobiowego z kaszą i surówką
Tez mam podobnie, ale coz dzialac trzeba stety.Nie mam dziś mocy... Czuję się strasznie ciężka, tylko bym leżała.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie obrazisz się?A mnie naszedł smak na zupę porową z serkami topionymi i mięsem mielonym.... Do tego robię grzanki z masełkiem czosnkowym. Zaraz będę wcinala![]()
Haha szalenstwoJa właśnie kończę puszkę zielonego groszku[emoji2]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do 12 tyg nie wskazane są żadne lekiDziewczyny jaj jest z paracetamolwm w ciazy? Mozna brac. Bo nie pamietam.
U mnie Julian od początku do końca ciąży na wszystkich usg miał być dziewczynką. Niespodzianka przy porodzie [emoji5]Ja mam ubranka po córci. Na chłopca też mam, bo moja Zuzia miała być chłopcem. W 8 miesiącu dopiero lekarz powiedział, że dziewczynka. Cały czas mi mówili, że chłopak. Na prenatalnych tez także tamten lekarz mocno zdziwiony był.
Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom