• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu goszczaca
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Trzymamy kciuki! Daj koniecznie znać jak bedziesz po wizycie.

U mnie nie ma mowy o l4 prowadzimy z mężem pensjonat. Do tej pory głównie ja sprzątałam, ale teraz staram się oszczedzać. Kupiłam bio płyn do mycia wc i tylko korzystam z wody z octem i olejkiem zapachowym. Ginekolog odradził preparatów z chlorem. Staram się znaleźć na stałe Panią do pomocy, ale tu w Zakopane cholernie o to ciężko.

A pytania do ginekologa hmm szczerze nie wiem. Choć pierwsze o co pewnie zapytam 11 sierpnia będąc na usg to co z tym krwiakiem :(
Dobrze wiedzieć że prowadzisz pensjonat. Ja lubię zakopane ale nie w czerwcu, lipcu czy sierpniu. Za dużo ludzi. Byliśmy w maju na 4 dni ale w tygodniu i było ok ;)
Teraz we wrześniu chcemy jechać, może załatwimy nocleg u Was :biggrin2:
Podaj nazwę pensjonatu ;-) ;)

U mnie pada deszcz,zrobiło się jeszcze bardziej sennie.

Ile wypijacie wody lub soków? Bo ja już dziś kończę 2 butelkę wody 1.5l

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do picia wody to w pracy pilnujemy się nawzajem. Takie nasze minimum to 1,5 litra :)

A tak w ogóle to bardzo dziwne jest, że wypić litr wina jest sto razy łatwiej niż litr wody :)

reklama
Co do picia wody to w pracy pilnujemy się nawzajem. Takie nasze minimum to 1,5 litra :)

A tak w ogóle to bardzo dziwne jest, że wypić litr wina jest sto razy łatwiej niż litr wody :)
Haha, coś w tym jest [emoji23] ja mam wodowstręt i zmuszam się do picia [emoji6]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry