reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem w szpitalu krwawie . Zrobili bete i czekają czy urósł od tamtego tygodnia mam bóle podbrzusza coraz mozniejsze. W życiu nigdy nie miałam problemów z żadną ciaza a to dopiero początek i możliwe że koniec
aleksandra_kow
Kruszynka oby wszystko skończyło się dobrze! jesteś teraz pod dobrą opieką i na pewno się dobrze Tobą zajmą. Trzymam ogromnie kciuki za Ciebie.
Leeleeth, bądź dzielna i lez jak najwiecej. 33 tc to za wcześnie na poród. Na pewno to był czop?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lekarz nie miał wątpliwości niestety [emoji17]
@kruszynka mam nadzieje ze to fałszywy alarm, trzymam kciuki za Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Leeleeth kurcze lez i sie nie ruszaj normalnie:*Musi byc wszystko dobrze!!!Myslami jestem z Wami!!;*
Kruszynko
och trzymam kciuki by opanowali sytuacje i by krwawienie bylo z krwiaczka po prostu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynko
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
O kurcze. To trzymaj się i informuj [emoji2]Rób smoothies owoce plus buraczki i mniam [emoji7]
Ja od wczoraj mam straszne skurcze. Bolesne, z krzyża. Byłam na IP dostałam kroplówkę i lekarz stwierdził, że akcje bedą sie powtarzały ze względu na wielowodzie. Którejś nie da sie zatrzymać i urodzę.
Jestem w domku a skurcze nadal są. Leżę i mam nadzieje, ze przejdzie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antonia2016
To nieźle. Mi jak czip odchodził zaraz było rozwolnienie i akcja [emoji4] 33 tydzień to już nie najgorzej. Będzie dobrzeJestem w 33tc, ale ostatnio przed szpitalem odszedł mi czop. I tak sie martwię.
Termin mam na 10-15 wrzesień wiec jeszcze sporo czasu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: