reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
NiaNIa dzialaj ostro. Ciekawe czy, Twoj maz wie jaka ma w domu zdolna babke. Mi tez jest wszystko jedno czy bedzie chlopiec czy dziewczynka, zeby tylko Oskar mial rodzenstwo. Tak czy owak jak dostane @, to trzeba bedzie kupic testy owul. a potem NiaNiu mna bedziesz kierowac. Zobaczymy jak to internetowe zapladnianie sie skonczy.
Zgoda :happy2::-p

NiaNia jak tylko sie uda zostaniesz internetowa chrzesna mama:-)!!!
Tesciki juz w drodze mam nadzieje ze szybciutko dojda do mnie

Kurcze, czuje sie jak po @ nic mnie nie boli- ani podbrzusze ani piersi. Co sie dzieje? Test wyszedl negatywny. NiaNia co o tym myslisz?

Kasia to bedziemy razem testowac, tez sobie kupie. Bo mysle ze na kwietniowa mamusie to ja sie juz nie lapie. Czekam na ta paskude a potem ostro biore sie do roboty.

Kurcze, czuje sie jak po @ nic mnie nie boli- ani podbrzusze ani piersi. Co sie dzieje? Test wyszedl negatywny. NiaNia co o tym myslisz?

Test był zrobiony zdecydowanie za wczesnie. Nie miał prawa wyjsc nawet jesli zafasolkowałaś :tak:Myslę, ze jesli chcesz wiedziec najszybciej na swiecie idź jutro

rano na badanie krwi na bete. Wtedy bedziemy juz wszytskie wiedziec:-)

Jesli nie wyszło pokierujemu Cie z testami - nie martw się. Do 6 na bank zdążymy :tak: Tyle, ze bedzie szlaban na bzykanie od @:-p:rofl2:Nie wiem jak dacie rade przed takim rozstaniem:sorry2:lepiej bzykajcie się teraz, na zapas :-p

reklama
A zobaczymy jak to bedzie, jak @ bedzie miala przyjsc to przyjdzie. Chyba po tym dzisiejszym tescie , mozna powiedziec troche przystopowala i juz sie tak nie wkurzam jak wczoraj. Mozna powiedziec ze wylalam na siebie kubel zimnej wody- i dobrze , lepiej sie nie zastanawiac, a z czasem moze mile sie zaskocze. Tak czy siak dzieki za slowa otuchy. Maz jeszcze siedzi w Krakowie , chyba wroci w niedziele albo w poniedzialek, sama nie wiem. Mam nadzieje, ze lekarz szybciej na statek go nie sciagnie. Malo brakowalo, a od 9 dni bylby na statku, ale znalezli jakas inni pielegniarke.

Do góry