reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
co do antywirusów to mój osobisty jest od tych spraw wiec nie wiem co on tam poinstalował, w kazdym razie ja żadnych problemów nie mam..

Dobranoc pchły na noc!!
A moze owocna będzie dla którejs.. kto wie :)
buźka pozdrawiam

Eni20 zazdroszcze Ci tych nudnosci.

Ja też zazdroszczę :)) No ale to taka bardzo dobra zazdrość. No może to bedzie zarażliwe, znaczy się nudności..znaczy się dokładnie objawy..eeee..zakałapućkałam się. No wiecie o co chodzi.W kazdym razie Eni, NiaNia glaszczemy wasze brzusie-to podobno przynosi szczescie. Ja tak wlasnie zrobilam,ostatnio wyglaskalam brzuszeczek. Moze bedzie zarazliwe.

Rany..ale dzis duchotka..ledwo zylam.
Raportuje-9 dni do testu. Objawy..hmm..mrowienie w piersiach, troche sie nachodzilam to blolal jajnik,nawet tak solidnie. A poza tym..taki dziwny spokój..hmm..nawet mąż wypytuje "jak tam" to mowie,zobaczymy pod koniec miesiaca.ale tak dziwnie spokojnie. Niepodobne to do mnie..
Dobrej nocki dziewczynki

Dziewczyny dobrej i spokojnej nocy.

Czyli to problem z moim komputerem :sorry2:. Będę musiała postawić system na nowo. Może w sobotę.
Beatko jeśli masz ochotę to możemy pogadać na gadu-gadu. W moim profilu jest mój nr :-). O ile oczywiście nie będę musiała wciąż resetować komputera :wściekła/y:.

Oczywiście na pogaduszki zapraszam również każdą z was jeśli się nudzicie i macie ochotę z kimś pogadać

Eni, no faktycznie, na pierwsze ruchy to troche wczesnie, ale przy drugim dziecku czuje sie podobno te ruchy wczesniej, bo juz sie wie jak sie je czuje ;-)

reklama
NIaNIa u mnie wlasnie zle:( nudnosci, ciagle spac, ciagle zmeczona i nie do zycia:( brzuszek sie zaokraglil:)i kilka dni temu to bylo niesamowite:) poczulam motyla:) takiego jak z KUba:) tego nie da pomylic, naprawde to poczulam:) gadalam ze znjaoma i tez tak wczesniej poczula ruch:) dziwne to jest, praktycznie niemozliwe,ale wiem ze mi sie nie zdawalo;)
a na chlopca to po pozytywnym tescie owu odczekac 12 godz i wtedy bzykanko:)i anjkepij jakos wzmocnic nasienie i brac wit C-na ruch plemnikow:)

Jedne z najpiękniejszych przeżyć "czucie motylka". Uwielbiałam to :-):-D

Do góry