reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hmmmm, moze to takie zwiastuny?

Ach i Dorotko, jak czegos zapomnialas napisac w poscie, to mozesz go edytowac, wtedy mozna zredukowac ilosc swoich postow, tak, ze nie jest post pod postem. To taki trik ;-)

Hmmmm, moze to takie zwiastuny?

Ach i Dorotko, jak czegos zapomnialas napisac w poscie, to mozesz go edytowac, wtedy mozna zredukowac ilosc swoich postow, tak, ze nie jest post pod postem. To taki trik ;-)

Zwiastuny ale pewnie nadchodzącej @ lub zatrucia pokarmowego haha :-D:rofl2:.
Jakoś wyleciała mi z głowy ta edycja. Masz rację,że nie ma co marnować miejsca na naszym forum. Już i tak jest dość spore :tak::happy2:.
Spokojnej nocy dziewczyny

Czesc dziewczyny, my juz na nogach. U nas ochlodzilo sie troche, cale szczescie, wczoraj nie bylo czym oddychac. U mnie temp. 36.8 C wiec caly czas stoi. Ale wyczytalam w meza ksiazce ze temp. w buzi jest o 0.3 C wyzsza niz pod pacha, a w odbycie jest wyzsza o 0.5 C, o pochwie nic tam nie pisze. Wiec mam pytanie czy ta moja temp. ( ja mierze w pochwie) jest dobra, to znaczy na termom. jest 36.8 C czy nie mam odejmowac jakis kresek? Milego dnia.

hejka dziewuszki, dziś (jakimś cudem chyba) udało mi się zmierzyć poranną temp. i..jest 36,9. Hmm..moze w kolejnych dniach tez uda sie dalej obserwowac. Miłego dzionka. Wieczorkiem poodczytam co u Was,moze jakies pozytywne fasolkowe wiesci

Dorotko pewnie ze bym sobie z Toba pogadala na gadu- gadu, ale nie wiem czy maz to ma zainstalowane w komputerze. Nie widze tu tej ikonki jak wroci, to mi zrobi, bo ja nie umiem. Mnie boli od pol godziny krzyz, juz wiem na 100% ze zbliza sie @. Jajeczkowanie miala chyba 18 dc, wiec @ przyjdzie w niedziele. Trzeba bedzie kupic testy owul. @ jest nieunikniona w tym miesiacu. No coz niech przyjdzie szybciutko a potem starania rusza pelna para. Milego dnia dziewczyny, ide z Oskarkiem na dzialke , pogoda jest super wiec szkoda dnia.

Dorotko pewnie ze bym sobie z Toba pogadala na gadu- gadu, ale nie wiem czy maz to ma zainstalowane w komputerze. Nie widze tu tej ikonki jak wroci, to mi zrobi, bo ja nie umiem. Mnie boli od pol godziny krzyz, juz wiem na 100% ze zbliza sie @. Jajeczkowanie miala chyba 18 dc, wiec @ przyjdzie w niedziele. Trzeba bedzie kupic testy owul. @ jest nieunikniona w tym miesiacu. No coz niech przyjdzie szybciutko a potem starania rusza pelna para. Milego dnia dziewczyny, ide z Oskarkiem na dzialke , pogoda jest super wiec szkoda dnia.

Beatko temp 36.8 jest temp wysoką i wygląda mi na ciążową. Co do mierzenia temp to przy obserwacji cyklu kobiety mierzyć się powinno najlepiej w pochwie i nic do tej temp nie należy dodawać czy odejmować. W ustach temp jest najmniej wiarygodna. Co do twoich bólów krzyża to nie potrafię się wypowiedzieć. Jaj będziesz miała gadu-gadu lub skype to sobie porozmawiamy :tak::-D.
Kasia_2005 temp piękna. Spróbuj poobserwować ją dalej. A wogóle to który dzień cyklu masz bo nie widzę suwaczka z takimi danymi.
Co do mnie to dzisiaj temp również 36.5. Wczoraj dla rozładowania emocji było przytulanko ;-). Mówię wam dziewczyny, jak patrzę na ten mój wykres to się za głowę łapię. Moje hormony szleją i podskakują jak piłeczka raz wyżej raz ledwo odrywają się od ziemi :szok:. Szkoda,że nie możecie go zobaczyć na forum, to dopiero byście się uspokoiły co do waszych temp :tak::-p.
Dzisiaj wieczorkiem szwagier zabierze mój komp do siebie i będzie go naprawiał,więc jak nie będę się odzywać to znaczy,że nie mam przy sobie mojego ukochanego forum:wściekła/y:. Oby tylko później już nie było żadnych problemów bo nerwicy dostanę :-p:baffled::sorry2:

reklama
Witajcie! Tak sobie czytalam o tych waszych temperaturkach, ze postanowilam tez dzisiaj sobie zmierzyc, wiem, ze to i tak malo wiarygodne w moim przypadku ;-) ale temp dzisiaj rano 37.0 °C, wiec hmmm.

Do góry