reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bardzo mi przykro ale nie poddajemy się! Walczymy dalej! Ja też sierpień odpoczywam więc kochana umawiamy się na piękne wrześniowe bety!

Tak, właśnie o Tobie pomyślałam. Większość z dziewczyn udzialajacych się na forum już w ciąży (dziś prawdziwy wysyp bet :). A my na spokojnie czekamy na złotą polską jesień

reklama
Już sprawdziłam. Miałam sprawdzić z Mężem ale zdecydowaliśmy ze zobaczę jak tylko pojawia się w necie. Niestety beta negatywna. Wracam już do domu i otworzę z rozpaczy wino (to taki sposób na odstresowanie się polecany przez dziewczyny z forum). Ale mam już plan działania. Niestety przy pierwszym poronieniu byłam lyzeczkowana (był to stary, zacofany szpital, gdzie każda po poronieniu lyzeczkuja) i najprawdopodobniej to jest problemem (np. powstałe w ten sposob zrosty). Miałam nadzieję że to nie wpłynie na przebieg in vitro, ale skoro zarodki piękne, stymulacja bezproblemowa, itp. to szukamy przyczyny. Szukam teraz miejsca w którym można szybko wykonać histeroskopie diagnostyczną (wiec sierpień będzie miesiącem odpoczynku od transferu).
Strasznie mi przykro, <przytul>

Mama jest ze mną. Mieszkam Godzinę od Wrocławia nie mam relanium mam validol. Wyczytałam że można w ciąży. To dopiero początek dziś jest 13 dpt.
Nie wylogowal się z fb i znalazłam rozmowę ze za 10 min będę a ona mu buziaczki więc już dla mnie jest jasne a teraz jakąś inną do Noego pisała Cześć kochany czy żony nie ma. No nie wyobrażam sobie jak on mógł jest hujem dla mnie
A to in vitro z dawca bo on nie może mieć dzieci. Widocznie tak mu na nas zależy. Szkoda gadać dziewczyny
Nic sie nie martw. Dran dostanie za swoje! Alimenty i tak musi Ci placic wiec niech spier....

Też kiedyś znaliśmy swoje hasła ale widocznie było mu to nie na rękę. Może ja nie jestem idealna bo też mam swój charakter i się czepiam nie rozumiem tylko po co brał kredyt na in vitro skoro spotyka się z kimś innym. Myślałam że nie układało nam.się przez moją Ciaze pozamaciczna a on poprostu pociecaszl się Gdzieś indziej.
Jakoś to przeżyję mam nadzieję :)
Dzięki dziewczyny za wsparcie

Tak, to tak jak u mnie i wyniki tez ok, zarodki klasy A. A jak stoicie z Mrozakami??

Mamy jeszcze 3 mrozaczki (blastki) i w razie czego 8 komórek (żeby ewentualnie nie podchodzić do kolejnej stymulacji która co prawda przeszłam bardzo dobrze,ale jeśli były komórki to wolelismy zamrozić). Wyniki Męża wzorcowe, moje też. Problemów z implantacja na tą chwilę upatrujemy tylko w skutkach lyzeczkowania (kłopoty z endometrium, ewentualne zrosty). Nie to jest jednak powodem podejścia do in vitro (brak jajowodow).

reklama
Już sprawdziłam. Miałam sprawdzić z Mężem ale zdecydowaliśmy ze zobaczę jak tylko pojawia się w necie. Niestety beta negatywna. Wracam już do domu i otworzę z rozpaczy wino (to taki sposób na odstresowanie się polecany przez dziewczyny z forum). Ale mam już plan działania. Niestety przy pierwszym poronieniu byłam lyzeczkowana (był to stary, zacofany szpital, gdzie każda po poronieniu lyzeczkuja) i najprawdopodobniej to jest problemem (np. powstałe w ten sposob zrosty). Miałam nadzieję że to nie wpłynie na przebieg in vitro, ale skoro zarodki piękne, stymulacja bezproblemowa, itp. to szukamy przyczyny. Szukam teraz miejsca w którym można szybko wykonać histeroskopie diagnostyczną (wiec sierpień będzie miesiącem odpoczynku od transferu).
Tak bardzo mi przykro[emoji22][emoji22][emoji22] mam nadzieje ze przyjdzie w koncu ten dzien w ktorym zapuka szczescie

Do góry