reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka dobra dobra, ja nie wymagam gołych brzuchów tylko wiesz... tak żebyśmy się poznały! ;-) Cyknij fotkę Milence, pokaż się z brzuszkiem w jakimś fajowym ciuchu ciążowym ;-) dasz radę kochana! :happy2:

Misia ok
ale wy takie laski a ja...kompleksy mam :sorry2:

teraz cos wkelje ;-)
aaaa i dzieki wielkie za wpis na liste :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

dzisiaj kupilismy....łóżko małżenskie :-) caaaaly czas o takim marzylam ale w PL nie było nas stac
a teraz mam:-) jupi!!!!
Karlosowy postatnowil je teraz zlozyc :eek: ciekawa jestem jak dlugo mu to zajmie hahaaaa
:-D:-D:-D
on na 6 do pracy idzie ....
czyli jak narazie na bank na conajmniej 1,5 h mam czas na kompika :-)

aaaa i dostalam bluzeczke,i kosmetyki sobie pokupowalam
w tym fajne cienie do oczu

mhmmm jak ja lubie takie dni :-):rofl2:

dziewczyny co do kopania przez maluszkow.....moja neispodzianka od paru NOCY daje takiego czadu ze szok!! :szok::-D
Milenka tak mnie nie kopala jak ten stworek :-)
normalnie brzuch lata we wszystkie strony swiata.....ja nie moge skupic sie na spaniu no bo jak :-) a maluch jak zacznie tak ma faze minimum godzine :szok::-D

ale....uwielbiam to:-)

dzisiaj mielismy nalot gosci....chata wyglada jakby traba powietrzna przeszla
jeszcze Karlos i to wyro.....masakra mowie wam

a ja....sącze sobie winko :)
cala ciaza to mega abstynencja to wiem ze nie zaszkodzi maluchowi
choc to druga szklaneczka....ale dobre winko....Carlo Rossi-pierwszy raz je pije,nie jest genialne ale ok

a co do naszych chlopakow i kibelka....moj juz zostal ''wychowany'' choc z jednym nie moge dac sobie w 100% rady.....bo moj mężulo czesto zaqpomina polozyc klape :baffled:
nie cierpie jak wchodze do wc ''nadziewac sie'' na niespuszczona klape
no telepie mnie normalnie :baffled:
a ze ostatnio morde dre z samego kibla o nią to cosik ostatnio jest ok :-p

:-)misia popieram :-)

a ja zrobilam wlasnie dziewxczyny desery z galaretki i bitej smietany :-D pelno w nich owocow i wogole juz od tygodnia za mna to chodzilo. Dzis mezus mi kupil b.smietanke i galaretke wiec zrobilam. Wiem, ze w poniedzialaek jak pojde do diebetyka to bede musiala zaprzestac slodyczy pewnie, chociaz ich nie jem za czesto. Wlasnie kalaretka tezeje.... na jutro rano bedzie gotowe :happy2: Zapraszam wiec kobietki jutro na kawke i deser.... :rofl2:

z tych nudow bylam dzis tez u mezusia w pracy porobic mu w dokumentach firmowych porzadek :-) troszke sie zdziwil, ale mi sie taaaaak bardzo nudzilo...... a co! :tak:

aaaa... wlasnie chcialm sie pozalic tez... bo zbiza sie noc a ja sie zastanawiam... bo dzisiejszej nocy obudzilam sie o 3.00 i zasnac niemoglam do 4,30 Masakra! Zeby mezulka nie obudzic polazlam do kuchni poczytac gazety kolorowe. Zmeczylam oczy i jakos zasnelam. Ciekawe czy Wy tez tak macie? Pierwszy raz tak mialam by obudzic sie w srodku nocy i czuc sie wyspana.... ehh naszczescie zasnelam spowrotem:crazy: zobaczymy jak bedzie tej nocy.

Wiecie co nie ukrywam, ze tez bym chetnie Wasze foteczki podejrzala:tak::-pMisie widywalam w pierwszej ciazy jak pieknie wygladala :-) :tak:Wtedy watek z fotkami był otwarty ;-) No dobra nie mam uzasadnienia zadnego zeby Was podgladac :-) :-p;-)
Na pewno sliczne z Was mamusie :tak:
Buziaki dla brzusiów!

cześć mamcie z rana:-) ja nie śpie od 6 codziennie:-( i takie właśnie mam ostatnie miesiące ciszy w domku:-)
a co do ruchów malucha to powiem wam że tak ok. tydzień temu to jeszcze mocno bił machał kopał:-) teraz to bardziej przypomina przewalanie sie i wypychanie tyłka, głowy chociaż nie pwoiem zeby czasami nie bolało:-)ale fajny taki ból:-) no i niestety upatrzył sobie mój pęcherz...masakra..... skacze po nim jak oszalały:-( a ja wejde do WC wyjde i minuta nie wyjdzie znó musze wracać... jak gdzies ide na zakupy to masakra:-(

miłego dnia dla was i brzuszków:-):-p:rofl2:

ja coraz czesciej budze sie w nocy na siusiu i wtedy coraz trudniej mi zasnac. A Adas tez jakos bardziej bryka niz Macius...choc Macia nadrabia teraz:-)

reklama
Wiecie co nie ukrywam, ze tez bym chetnie Wasze foteczki podejrzala:tak::-pMisie widywalam w pierwszej ciazy jak pieknie wygladala :-) :tak:Wtedy watek z fotkami był otwarty ;-) No dobra nie mam uzasadnienia zadnego zeby Was podgladac :-) :-p;-)
Na pewno sliczne z Was mamusie :tak:
Buziaki dla brzusiów!
Ja tam jestem jak najbardziej za,tyle nam pomagasz radzisz i ja Cie Ines traktuje jak listopadówkę.I chetnie zobacze i Twoje zdjecie :-)

Ja zaraz zmykam do szpitala na USG odezwę sie pozniej buziaki:tak:

Do góry