reklama
Lilka
Fanka BB :)
Misia ok
ale wy takie laski a ja...kompleksy mam
teraz cos wkelje ;-)
aaaa i dzieki wielkie za wpis na liste

dzisiaj kupilismy....łóżko małżenskie :-) caaaaly czas o takim marzylam ale w PL nie było nas stac
a teraz mam:-) jupi!!!!
Karlosowy postatnowil je teraz zlozyc
ciekawa jestem jak dlugo mu to zajmie hahaaaa

on na 6 do pracy idzie ....
czyli jak narazie na bank na conajmniej 1,5 h mam czas na kompika :-)
aaaa i dostalam bluzeczke,i kosmetyki sobie pokupowalam
w tym fajne cienie do oczu
mhmmm jak ja lubie takie dni :-)
ale wy takie laski a ja...kompleksy mam

teraz cos wkelje ;-)
aaaa i dzieki wielkie za wpis na liste

dzisiaj kupilismy....łóżko małżenskie :-) caaaaly czas o takim marzylam ale w PL nie było nas stac
a teraz mam:-) jupi!!!!
Karlosowy postatnowil je teraz zlozyc

on na 6 do pracy idzie ....
czyli jak narazie na bank na conajmniej 1,5 h mam czas na kompika :-)
aaaa i dostalam bluzeczke,i kosmetyki sobie pokupowalam
w tym fajne cienie do oczu
mhmmm jak ja lubie takie dni :-)

Lilka
dziewczyny co do kopania przez maluszkow.....moja neispodzianka od paru NOCY daje takiego czadu ze szok!! 

Milenka tak mnie nie kopala jak ten stworek :-)
normalnie brzuch lata we wszystkie strony swiata.....ja nie moge skupic sie na spaniu no bo jak :-) a maluch jak zacznie tak ma faze minimum godzine

ale....uwielbiam to:-)

Milenka tak mnie nie kopala jak ten stworek :-)
normalnie brzuch lata we wszystkie strony swiata.....ja nie moge skupic sie na spaniu no bo jak :-) a maluch jak zacznie tak ma faze minimum godzine

ale....uwielbiam to:-)
Lilka
dzisiaj mielismy nalot gosci....chata wyglada jakby traba powietrzna przeszla
jeszcze Karlos i to wyro.....masakra mowie wam
a ja....sącze sobie winko
cala ciaza to mega abstynencja to wiem ze nie zaszkodzi maluchowi
choc to druga szklaneczka....ale dobre winko....Carlo Rossi-pierwszy raz je pije,nie jest genialne ale ok
a co do naszych chlopakow i kibelka....moj juz zostal ''wychowany'' choc z jednym nie moge dac sobie w 100% rady.....bo moj mężulo czesto zaqpomina polozyc klape
nie cierpie jak wchodze do wc ''nadziewac sie'' na niespuszczona klape
no telepie mnie normalnie
a ze ostatnio morde dre z samego kibla o nią to cosik ostatnio jest ok
jeszcze Karlos i to wyro.....masakra mowie wam
a ja....sącze sobie winko
cala ciaza to mega abstynencja to wiem ze nie zaszkodzi maluchowi
choc to druga szklaneczka....ale dobre winko....Carlo Rossi-pierwszy raz je pije,nie jest genialne ale ok
a co do naszych chlopakow i kibelka....moj juz zostal ''wychowany'' choc z jednym nie moge dac sobie w 100% rady.....bo moj mężulo czesto zaqpomina polozyc klape

nie cierpie jak wchodze do wc ''nadziewac sie'' na niespuszczona klape
no telepie mnie normalnie

a ze ostatnio morde dre z samego kibla o nią to cosik ostatnio jest ok

:-)misia popieram :-)
a ja zrobilam wlasnie dziewxczyny desery z galaretki i bitej smietany
pelno w nich owocow i wogole juz od tygodnia za mna to chodzilo. Dzis mezus mi kupil b.smietanke i galaretke wiec zrobilam. Wiem, ze w poniedzialaek jak pojde do diebetyka to bede musiala zaprzestac slodyczy pewnie, chociaz ich nie jem za czesto. Wlasnie kalaretka tezeje.... na jutro rano bedzie gotowe
Zapraszam wiec kobietki jutro na kawke i deser....
z tych nudow bylam dzis tez u mezusia w pracy porobic mu w dokumentach firmowych porzadek :-) troszke sie zdziwil, ale mi sie taaaaak bardzo nudzilo...... a co!
aaaa... wlasnie chcialm sie pozalic tez... bo zbiza sie noc a ja sie zastanawiam... bo dzisiejszej nocy obudzilam sie o 3.00 i zasnac niemoglam do 4,30 Masakra! Zeby mezulka nie obudzic polazlam do kuchni poczytac gazety kolorowe. Zmeczylam oczy i jakos zasnelam. Ciekawe czy Wy tez tak macie? Pierwszy raz tak mialam by obudzic sie w srodku nocy i czuc sie wyspana.... ehh naszczescie zasnelam spowrotem
zobaczymy jak bedzie tej nocy.
a ja zrobilam wlasnie dziewxczyny desery z galaretki i bitej smietany

z tych nudow bylam dzis tez u mezusia w pracy porobic mu w dokumentach firmowych porzadek :-) troszke sie zdziwil, ale mi sie taaaaak bardzo nudzilo...... a co!

aaaa... wlasnie chcialm sie pozalic tez... bo zbiza sie noc a ja sie zastanawiam... bo dzisiejszej nocy obudzilam sie o 3.00 i zasnac niemoglam do 4,30 Masakra! Zeby mezulka nie obudzic polazlam do kuchni poczytac gazety kolorowe. Zmeczylam oczy i jakos zasnelam. Ciekawe czy Wy tez tak macie? Pierwszy raz tak mialam by obudzic sie w srodku nocy i czuc sie wyspana.... ehh naszczescie zasnelam spowrotem

Wiecie co nie ukrywam, ze tez bym chetnie Wasze foteczki podejrzala
Misie widywalam w pierwszej ciazy jak pieknie wygladala :-)
Wtedy watek z fotkami był otwarty ;-) No dobra nie mam uzasadnienia zadnego zeby Was podgladac :-)
;-)
Na pewno sliczne z Was mamusie
Buziaki dla brzusiów!

Buziaki dla brzusiów!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
cześć mamcie z rana:-) ja nie śpie od 6 codziennie:-( i takie właśnie mam ostatnie miesiące ciszy w domku:-)
a co do ruchów malucha to powiem wam że tak ok. tydzień temu to jeszcze mocno bił machał kopał:-) teraz to bardziej przypomina przewalanie sie i wypychanie tyłka, głowy chociaż nie pwoiem zeby czasami nie bolało:-)ale fajny taki ból:-) no i niestety upatrzył sobie mój pęcherz...masakra..... skacze po nim jak oszalały:-( a ja wejde do WC wyjde i minuta nie wyjdzie znó musze wracać... jak gdzies ide na zakupy to masakra:-(
miłego dnia dla was i brzuszków:-)

a co do ruchów malucha to powiem wam że tak ok. tydzień temu to jeszcze mocno bił machał kopał:-) teraz to bardziej przypomina przewalanie sie i wypychanie tyłka, głowy chociaż nie pwoiem zeby czasami nie bolało:-)ale fajny taki ból:-) no i niestety upatrzył sobie mój pęcherz...masakra..... skacze po nim jak oszalały:-( a ja wejde do WC wyjde i minuta nie wyjdzie znó musze wracać... jak gdzies ide na zakupy to masakra:-(
miłego dnia dla was i brzuszków:-)

reklama
Ja tam jestem jak najbardziej za,tyle nam pomagasz radzisz i ja Cie Ines traktuje jak listopadówkę.I chetnie zobacze i Twoje zdjecie :-)Wiecie co nie ukrywam, ze tez bym chetnie Wasze foteczki podejrzalaMisie widywalam w pierwszej ciazy jak pieknie wygladala :-)
Wtedy watek z fotkami był otwarty ;-) No dobra nie mam uzasadnienia zadnego zeby Was podgladac :-)
;-)
Buziaki dla brzusiów!
Ja zaraz zmykam do szpitala na USG odezwę sie pozniej buziaki

Podziel się: