reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Women z tego co pamiętam jakoś podczas remontu kebab baru zainteresował się Tobą jakiś pan i byliście umówieni na spacer i już nie wiem co dalej. Mam nadzieję, że nic nie namieszałam.

Co do spania, to ja od jakiegoś czasu budzę się w nocy kilka razy i zasnąć nie mogę. A ostatnio to w nocy z mężem "parami" chodzimy do kibelka - zaraz jak jedno wróci do łóżka to już drugie biegnie :happy2:

reklama
Witam z ranka!
Co ja mam ugotowac na obiad??? Chyba mnie zaraz strzeli!!! Nie mam ja zwykle pomyslu... No i gora prasowania czeka...
To se ponarzekalam;-)

Joli u nas tak samo z kibelkiem:-) heheh jedno po drugim:-)
Ladina nie przejmuj się ja mam 2 góy prasowania:-) a co do obiadów to ja codzinnie mam ten sam problem:-) i codziennie sie zastanawiam co zrobić na obiad:-( jak tu tyle lat można gotować i ciągle mieć pomysły...nigdy tego nie zrozumie:tak: a ja dzis kupiłam własnie rybki i zrobie z ziemniaczkami i mizeria.... bo nie mam pomysłu na nic........:-)
Women czekamy na relacje z USG:-)

heeeeeej

sabina, kunda ja tez latam do kibelka co 1,5h w nocy... i sie juz przyzwyczailam...
ladina ja tez nie mam pomyslu :baffled: moze poprostu na szybko nalesniki zrobie... :happy2:

sabina
no wlasnie z tymi pomyslami najgorzej. A my jeszcze robimy zakupy raz w tygodniu i oczywiscie nie jestem w stanie zaplanowac menu na caly tydzien , wiec jak zwykle kupuje to samo:baffled: a pozniej doopa, nic sie z tego nie da wyczarowac:baffled:

larvunia
chyba tez strzele nalesniki:eek: Maz sie ucieszy:crazy:

...mam do d..y internet... wlazlam do galerii i co... Fotki mi sie otwieraja juz od 5 minut i prawie nic sie nie otowrzylo! ggrrrr.... :angry:

Larvunia kurde dobry pomysł z tymi naleśnikami:-) czemu ja na to nie wpadłam wcześniej:-) a teraz bede sie męczyc ze smazeniem tych ryb bo jakieś ogromne kupiłam:-) hehe

Women z tego co pamiętam jakoś podczas remontu kebab baru zainteresował się Tobą jakiś pan i byliście umówieni na spacer i już nie wiem co dalej. Mam nadzieję, że nic nie namieszałam. :happy2:

Tak Jolie cały czas utzymujemy kontakt ale nic wiecej,nie jestem gotowa na nowy zwiazek i tymbardziej nie na tym etapie,choć przyznam ze pan całkiem fajny i bardzo chętny na tytuł tatusia hehe.Ale ja nawet nie mam czasu teraz musze zając sie tylko sobą i maluchem.Odchowam i wtedy bedzie czas na romanse :-D:-D:-D:-D

Kochane można oszaleć od 2 tyg czekam na zasrane USG i wkońcu jadę z cieszącą sie mordą ze zobacze Jordanka bo nie widziałam go od 3 lipca i wchodze i słyszę tylko w we wtorki i czwartki no szlak mnie trafi,i na dodatek nie wziełam telefonu z domu i nie mialam jak zadzwonic po tatę zeby po mnie przyjechał i musiałam jeszcze na taxi wybulić kurde ale jestem wsciekła.Takze kochane z wynikami wstrzymamy sie do wtorku!

reklama
women odchowasz tzn kiedy to bedzie?? :happy2:
sabina, ladina wiec u nas nalesniki ;-)sabina ja nie lubie ryb, jem jak musze albo ewentualnie filety jakies koniecznie bez osci i koniecznie przyrumienione a wrecz zjarane :-D
ooo widze lilke!!!!! heheh mam Cie! ....ide ogladac foteczki...

Do góry