kredka82
Fanka BB :)
Kurde tylko z moimi bolami i plamieniem to sie boje...Na grudniówkach co druga takie miewa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde tylko z moimi bolami i plamieniem to sie boje...Na grudniówkach co druga takie miewa![]()
Hej :-) dawno nie udzielałam się na forum ale czytam często wpisy i postanowiłam Cię podnoesc na duchu :-) ja miałam 60 pęcherzyków a w tym 48 dojrzałych i żadnych komplikacji (oprócz bólu jajników ) z hiperką nie miałam ;-) tylko niestety miałam odroczony transfer. Ale to tylko dla naszego dobra :-) powodzenia ! :-)
Każda takie sny maPodajmy sobie rece ja od 3 do 5 kolejna noc nie spalam.
A jak zasnelam to pierwszy raz w zyciu mialam senny orgazm! Normalnie jakby mi ktos wczesniej nie powiedzial ze takie atrakcje moga byc to bym nie uwiezyla!
Mam nadzieje ze nic sie nie stalo!
Miala ktoras z Was tak?
spróbuj dopisać się do kalendarza.. ProszeWow no to faktycznie nie było u mnie tragicznie... dzisiaj już normalnie chodZę, nie boli mnie nic... lekko może tylko głowa mnie boli. Ale najważniejsze!!!!!dzwonili z kliniki i poinformowali mnie że z 6 zaplodnionych komórek zaplodnilo się 6
jutro zapraszają nas na transfer..... zobacZymy co Pani doktor powie.
Cześć dziewczyny :-)) zycze wszystkim udanego dnia zarowno dzis jak i najblizszych. Samych pozytywnych bet! :-) Ja na troche odpadam z forum,jakos ostatnio bie czuje sie tu zbyy dobrze. Zycze wszystkim powodzenia i dziekuje za wszystko. Trzymajcie sie
hej, mam wyniki 2 betyładnie przyrasta z 21,7 w 9dpt na 68,4 w 11 dpt, nie są to jakieś oszałamiające wyniki, ale grunt, że rośnie
Brzmi strasznie ale jeśli pomaga to idę na towszystko zniosę jeśli pomoże
Super !!! Gratuluje kochana!!!Wow no to faktycznie nie było u mnie tragicznie... dzisiaj już normalnie chodZę, nie boli mnie nic... lekko może tylko głowa mnie boli. Ale najważniejsze!!!!!dzwonili z kliniki i poinformowali mnie że z 6 zaplodnionych komórek zaplodnilo się 6
jutro zapraszają nas na transfer..... zobacZymy co Pani doktor powie.
Będę trzymała kciuki za twoja wizyteJutro mam wizytę to zapytam
Ja mam mniejsze niż wczoraj już bez krwi a od wieczora kompletnie nic,dziś znowu mam ale inny kolor jakby kawowe ale wyplywa razem z luteinka,a tego co wczoraj miałam to dzis praktycznie nie było no może troszkę podczas robienia siusiu i podcierania się,masakra co my sie mamyKurde tylko z moimi bolami i plamieniem to sie boje...