damagi
Fanka BB :)
To nawet nie kłucie. Nie umiem tego opisać heh. Wyczytałam gdzieś że jak macica umiejscowi się na pęcherz to gdy najmniejsza ilość moczu się w nim pojawi to jak się wysikam to ona się tak szybko rozkurcza i to Jest to uczucie. Wypilam butelke wody. Porządnie się wysikalam i jakby przeszło... Ale mocz zbadam i w razie czego pojadę na izbę przyjec ( u nas na dyżurze siedzi taki młodziutka internista i jakoś mu nie ufam hehe)Dokładnie, też ciągle biegam do toalety. Ale kłucie/pieczenie/ból odczuwałam jedynie przy zapaleniu.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ps: w aptece bali się cokolwiek dac. W klinice nie odbierają a prywatnego numeru od lekarki nie mam bo to siostra zakonna i ciągle na mszy albo cośTo nawet nie kłucie. Nie umiem tego opisać heh. Wyczytałam gdzieś że jak macica umiejscowi się na pęcherz to gdy najmniejsza ilość moczu się w nim pojawi to jak się wysikam to ona się tak szybko rozkurcza i to Jest to uczucie. Wypilam butelke wody. Porządnie się wysikalam i jakby przeszło... Ale mocz zbadam i w razie czego pojadę na izbę przyjec ( u nas na dyżurze siedzi taki młodziutka internista i jakoś mu nie ufam hehe)
Ostatnio edytowane przez moderatora: