reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@agatam @Karla90 @Lovi23 powodzonka[emoji5]

@Veronique tez czuje sie czasem niepelnosprytna [emoji5][emoji1]

@AnnieQ. Ja tez mam w talii 6 cm ale wydaje mi sie ,ze moze zoladek poszedl wyzej[emoji4]
A w dole brzucha tam gdzie dzidzi mam jakies 4 cm
Po urodzeniu bedziemy sie motywowac i cwiyczyc[emoji5]

@kass.es nutella [emoji7][emoji7][emoji7]ja ostatnio jadlam maczane wafelki kakowe w nutelli ,przed ciaza nie do pomyslenia.
I kinderczekoladki,ciagle szamam[emoji16]pocieszam sie ,ze rodze w styczniu ,wiec do lata jest troche czasu na cwiczenia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Doła mam od rana. Cała się zaokrąglam, w biodrach z powrotem o 1cm wiecej, w talii juz o 6cm :( a jeszcze tydzień temu było tylko 3. Mi to zaokrąglenie akurat do niczego niepotrzebne :hmm: już sie psychicznie nastawiam na dietę po urodzeniu, eh....
Ja tea zawoze mialam nieskazitelna figure, wcięcie w tali jak gepard a teraz zaczynam przypominać raczej bączka. Nie powiem, żebym się z tym dobrze czuła ale tak mój organizm reaguje na ciążę i nie będę się z tego powodu dołować. Po ciąży będę dużo spacerować, jeśli uda mi się karmić piersią to dieta będzie nieunikniona. Wszystko da się zrobić:) teraz trzeba myśleć o dzidzi

Ja tea zawoze mialam nieskazitelna figure, wcięcie w tali jak gepard a teraz zaczynam przypominać raczej bączka. Nie powiem, żebym się z tym dobrze czuła ale tak mój organizm reaguje na ciążę i nie będę się z tego powodu dołować. Po ciąży będę dużo spacerować, jeśli uda mi się karmić piersią to dieta będzie nieunikniona. Wszystko da się zrobić:) teraz trzeba myśleć o dzidzi
Czemu dieta będzie nieunikniona jak będziesz karmić piersią?
Nie istnieje coś takiego jak dieta matki karmiącej, to relikt PRL

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej mamuśki!

Powodzenia wizytujacym dzisiaj :) Kurde chyba w koncu zaczynam czuc dziziola! :) Od 3 dni czuje takie smyranie, popukiwanie, ale bardzo delikatne i albo rano albo wieczorem. Mam nadzieje ze to on a nie jelitka...

Co do drazliwosci i hormonow to wydawalo mi sie juz ze sie uspokoily, ze jestem oaza spokoju az do wczoraj. Mala roznica zdan z małzem i juz pol dnia bylam nie w sosie, bez apetytu, ba, nawet nie mialam ochoty grac w gre, ktora dla mnie kupil malz... echhh

Hej mamuśki!

Powodzenia wizytujacym dzisiaj :) Kurde chyba w koncu zaczynam czuc dziziola! :) Od 3 dni czuje takie smyranie, popukiwanie, ale bardzo delikatne i albo rano albo wieczorem. Mam nadzieje ze to on a nie jelitka...

Co do drazliwosci i hormonow to wydawalo mi sie juz ze sie uspokoily, ze jestem oaza spokoju az do wczoraj. Mala roznica zdan z małzem i juz pol dnia bylam nie w sosie, bez apetytu, ba, nawet nie mialam ochoty grac w gre, ktora dla mnie kupil malz... echhh
U mnie wczoraj hormony wzięły górę, M przyszedł do sypialni ja już drzemalam, a ten mi co o fejsbuku zaczął gadać. Tak mnie zirytował, że wzięłam poduszkę po pachę i z siarczysta wiązanka na ustach poszlam spać do salonu [emoji23]

Hej mamuśki!

Ja w weekend byłam i tesciowej i dawno nikt tak jak ona nie wyprowadzal z równowagi, ale twardo się trzymalam. Ale wiecie co, taka niby najmadrzejaza i wszystko wiedząca i nie wie że jej zachowanie denerwuje innych ludzi? Chyba że doskonale wie i o to jej Chodzi...
Tak mnie nawkurzala że do tej pory to we mnie siedzi i nie mogę tego strawic...

Mi tez sie wydaje,ze nie ma doety matki karmiacej,ja ufam mlodym lekarza ,tylko na 100% wypowiem sie jak zaczne karmic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie wczoraj hormony wzięły górę, M przyszedł do sypialni ja już drzemalam, a ten mi co o fejsbuku zaczął gadać. Tak mnie zirytował, że wzięłam poduszkę po pachę i z siarczysta wiązanka na ustach poszlam spać do salonu [emoji23]

Taaa a potem człowiek się zastanawia o co tak naprawdę mi poszło :D

Do góry